ALT DE LA IMAGEN

Musikalen Noterar

Musik färg sidor

Musikalen Noterar

Musikalen Noterar

Musikalen Noterar målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Om du gillar musik och dans kommer du verkligen njuta av denna målarbok av noter som du kan färglägga nätet, direkt på vår hemsida, eller skriva ut det på ett papper. Ladda tomma ritningen för att skriva ut och du kommer att kunna använda kritor, markörer, vattenfärger eller vad du gillar att färglägga denna musikaliska ritning. I bakgrunden är ett pentagram, som är där du skriver musik, och på den kan du se flera noter, vilket i detta fall är åttondelar, en typ av musikalisk ton som varar en halv puls. Vilken färg är varje not? Eftersom det beror på var och en, kan du välja den färg du vill måla varje musikalisk notera denna målarbok.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 12850 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 4.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 130 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 12850 gånger
LADDA VIT TECKNING
Musikalen Noterar
Färgläggning Sida av Musikalen Noterar

Färgläggning noter, vissa åttondelar färga musiken, och visa det liksom hör. Musikalen noterar hänvisar till ljudet med en konstant fundamental frekvens, vilket ger dig möjlighet att ange tonen. Vad vi ser i denna bild av noter också kan kallas musikalisk figur, vilket är ritningen som är representerad på en stav med hög och varaktigheten av ett ljud. De kan också åtföljas av tecken och symboler som ger oss ökad information om ljudet, eftersom tecknet eller hudtonen på det ljudet, så att en musiker kan spela det utan att någon annan instruktion. Namnet noter är C (Do), D (Re), E (Mi), F (Fa), G (Sol), A (La) och B (Si), och efter längd åttondel kan vara kvartal notera, halv not eller helnot som vanliga fall, men andra löptider som sextondelsnot, trettioandra anteckning eller sextiofjärde anmärkning, de två sistnämnda mindre vanligt på grund av dess korta varaktighet. Att skriva musik tillskrivs munken Guido d\'Arezzo, och i det sextonde århundradet, med tillägg av anmärkning B (betraktas som en djävulsk ton ovan) avslutades noter och ändrade namnet till den första noten, Ut tidigare, genom namn Do (C).

Låt oss måla Musikalen Noterar målarbok Vill du Musik färg sidor? Detta är en bild av Musikalen Noterar att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Musikalen Noterar färgning på Musik. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Musikalen Noterar målarbok är Svenskt och förbinds till Musik. Vår teckning av Musikalen Noterar är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Musik att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Musikalen Noterar inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Musik mest målade sidorna

Hörlurar
6
6 av 10 - 62 röster
Målade
13935
gånger

Njut av bra musik och färger dessa hörlurar med noter runt. För alla dem som brinner för musik, är tillägnad denna ritning till färg hörlurar. Designa dina egna hörlurar med färger och mönster som du vill lägga. När du är klar kan du skriva ut din ritning. Du kan också skriva ut hörlurarna innan färgen dem, och gör din design för hand, med kritor.

PSY Gangnam Style
6
6 av 10 - 103 röster
Målade
13625
gånger

Om du gillar den super världen framgång Gangnam Style, med koreanska Psy, nu kan du färglägga Psy göra sin populära dans häst. Sluta inte dansa till den låt som har lyckats vara nummer 1 på listorna för mer än hälften länder runt om i världen. Nu kan du färglägga denna teckning av Psy Gangnam Style att skriva ut och använda var som helst. Du kan klippa och klistra in i en mapp, el ...

Klassisk Gitarr
5
5 av 10 - 61 röster
Målade
12736
gånger

Om du gillar musiken nu kan du färglägga denna vackra klassisk gitarr, även känd som spansk gitarr, omgiven av toner. Gitarren tillhör familjen av chordophone instrument, och var ursprungligen av trä. Idag kan använda en mängd olika material, även trä används fortfarande. Gitarren är ett instrument nästan ett måste för varje band eller musikalisk grupp.