ALT DE LA IMAGEN

Band Musik

Musik färg sidor

Band Musik

Band Musik

Band Musik målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Dessa tre musiker har gått i denna målarbok av musik att spela på en konsert, men de kan inte stanna tomt. Hjälp dem genom att välja de färger som du ska använda i denna musikaliska scenen så att deras resultat kan vara en total succé. Det finns två gitarrister och en musiker som spelar kontrabas, som kallas basist. Dessutom, om du gillar kritor och markörer, kan du ladda ner ritningen, skriva ut det på ett pappersark med skrivaren och färga det på egen hand. Du kommer säkert njuta av en mycket trevlig och underhållande tid färglägga dessa musik ritningar! Dessa musiker ser ut som de bildar den typiska jazz eller blues band, eftersom de instrument som de spelar är typisk för dessa musikgenrer.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 10232 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 5.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 5 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 10232 gånger
LADDA VIT TECKNING
Band Musik
Färgläggning Sida av Band Musik

För musikälskare, här har vi en målarbok av ett jazzband, en liten blues band som har roligt att spela de låtar som de gillar mest. Den första musikern, en basist, spelar detta instrument kallas kontrabas, som hör till de stränginstrument. Det är ett instrument för låg tessitura som kan spelas genom att gnida på strängarna med en båge, eller direkt med fingrarna. De andra musikerna kan väl vara två gitarrister, eller kanske en gitarrist och en basist, spela gitarr och elbas, respektive. I dagens musik, kan vi hitta många musikgrupper och band av alla möjliga stilar och olika instrument. Musik är en konstnärlig disciplin med massor av sensibilitet som tillåter oss att uppskatta ljud i all sin omfattning, i full utsträckning. Massor av speciella terapier använder musiken som ett sätt att lugna och avkopplande en patient, till exempel, när han är under stress, eller kanske för att stimulera barnen när de är små. Redan innan fött, kan ett foster uppfatta musik och njuta av det! Så med dessa färgämnen sidor, kan du njuta av musik utan att behöva lyssna på det. Otroligt, eller hur?

Låt oss måla Band Musik målarbok Vill du Musik färg sidor? Detta är en bild av Band Musik att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Band Musik färgning på Musik. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Band Musik målarbok är Svenskt och förbinds till Musik. Vår teckning av Band Musik är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Musik att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Band Musik inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Musik mest målade sidorna

Hörlurar
6
6 av 10 - 62 röster
Målade
13802
gånger

Njut av bra musik och färger dessa hörlurar med noter runt. För alla dem som brinner för musik, är tillägnad denna ritning till färg hörlurar. Designa dina egna hörlurar med färger och mönster som du vill lägga. När du är klar kan du skriva ut din ritning. Du kan också skriva ut hörlurarna innan färgen dem, och gör din design för hand, med kritor.

PSY Gangnam Style
6
6 av 10 - 103 röster
Målade
13489
gånger

Om du gillar den super världen framgång Gangnam Style, med koreanska Psy, nu kan du färglägga Psy göra sin populära dans häst. Sluta inte dansa till den låt som har lyckats vara nummer 1 på listorna för mer än hälften länder runt om i världen. Nu kan du färglägga denna teckning av Psy Gangnam Style att skriva ut och använda var som helst. Du kan klippa och klistra in i en mapp, el ...

Musikalen Noterar
4
4 av 10 - 130 röster
Målade
12728
gånger

Om du gillar musik och dans kommer du verkligen njuta av denna målarbok av noter som du kan färglägga nätet, direkt på vår hemsida, eller skriva ut det på ett papper. Ladda tomma ritningen för att skriva ut och du kommer att kunna använda kritor, markörer, vattenfärger eller vad du gillar att färglägga denna musikaliska ritning. I bakgrunden är ett pentagram, som är där du skriver ...