ALT DE LA IMAGEN

Miley Ray Cyrus

Musik färg sidor

Miley Ray Cyrus

Miley Ray Cyrus

Miley Ray Cyrus målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

På bilden kan du se modern och aktuell bild av amerikanska sångerskan Miley Cyrus, med kort hår. Med denna ritning att färga du kan prova olika typer av makeup artist för USA. Miley har en söt och oskyldig look, men med sin aggressiva och extrovert attityd försöker bryta sin goda-girl image. Vad som inte kan förnekas är att Mileys röst är unik och hans musik är mycket bra och full av känsla. Med den här aktiviteten kan du skapa en bild där det görs upp för dig, så att du kan vara en stylist för en dag. Vad tycker du är det bästa sättet att göra upp denna kändis i en värld av musik? Du kan prova flera alternativ, för en konsert eller för att festa.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 8845 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 9.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Betyg baseras på 4 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 8845 gånger
LADDA VIT TECKNING
Miley Ray Cyrus
Färgläggning Sida av Miley Ray Cyrus

Denna sångare föddes med namnet Destiny Hope Cyrus, som ändrade sitt namn från smeknamnet hennes familj gav honom, Smiley eftersom hon var en mycket glad och alltid leende flicka. Miley undertecknade sitt första skivkontrakt 2007 med företaget Hollywood Records. Hans första album hette Meet Miley Cyrus. Även om denna sångerska och skådespelerska blev berömd för huvudrollen i TV-serien Hannah Montana, är i dag mycket populär för sin musik och konserter för sina förövare, vilket oftast ger en stor show med unika ögonblick. Denna konstnär är den som har revolutionerat twerking, en vågad dans. Om du njuta av musik i detta amerikansk popsångerska, nu också kan du njuta av att skapa dina egna konstverk med dessa färgämnen sidor.

Låt oss måla Miley Ray Cyrus målarbok Vill du Musik färg sidor? Detta är en bild av Miley Ray Cyrus att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Miley Ray Cyrus färgning på Musik. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Miley Ray Cyrus målarbok är Svenskt och förbinds till Musik. Vår teckning av Miley Ray Cyrus är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Musik att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Miley Ray Cyrus inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Musik mest målade sidorna

Hörlurar
6
6 av 10 - 62 röster
Målade
13802
gånger

Njut av bra musik och färger dessa hörlurar med noter runt. För alla dem som brinner för musik, är tillägnad denna ritning till färg hörlurar. Designa dina egna hörlurar med färger och mönster som du vill lägga. När du är klar kan du skriva ut din ritning. Du kan också skriva ut hörlurarna innan färgen dem, och gör din design för hand, med kritor.

PSY Gangnam Style
6
6 av 10 - 103 röster
Målade
13489
gånger

Om du gillar den super världen framgång Gangnam Style, med koreanska Psy, nu kan du färglägga Psy göra sin populära dans häst. Sluta inte dansa till den låt som har lyckats vara nummer 1 på listorna för mer än hälften länder runt om i världen. Nu kan du färglägga denna teckning av Psy Gangnam Style att skriva ut och använda var som helst. Du kan klippa och klistra in i en mapp, el ...

Musikalen Noterar
4
4 av 10 - 130 röster
Målade
12728
gånger

Om du gillar musik och dans kommer du verkligen njuta av denna målarbok av noter som du kan färglägga nätet, direkt på vår hemsida, eller skriva ut det på ett papper. Ladda tomma ritningen för att skriva ut och du kommer att kunna använda kritor, markörer, vattenfärger eller vad du gillar att färglägga denna musikaliska ritning. I bakgrunden är ett pentagram, som är där du skriver ...