ALT DE LA IMAGEN

Miley Cyrus

Musik färg sidor

Miley Cyrus

Miley Cyrus

Miley Cyrus målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Sångaren heter Miley Ray Cyrus, som vi alla känner som Miley Cyrus, är en konstnär i en värld av film, musik och tv. Här kan du se en av sina mest karakteristiska ansikten, som sticker ut tungan med slutna ögon, men hon tenderar också att blinka. Även om det ursprungligen blev känd för att spela Miley Stewart i Disney Channel-serien Hannah Montana, har idag radikalt förändrat sin image och titta, skapa sin egen stil. Om du är ett fan av den amerikanska sångerskan, nu kan du ha kul med denna ritning till färg och skapa din egen illustration av Miley med tungan ut och hennes säregna frisyr. Dessutom har hon triumferar även i modevärlden med sin egen linje av föremål och kläder.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 10006 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 8.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Betyg baseras på 9 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 10006 gånger
LADDA VIT TECKNING
Miley Cyrus
Färgläggning Sida av Miley Cyrus

Visste du att hennes förnamn var Destiny Hope Cyrus? Hans familj började kalla henne Miley (som kommer från smiley) eftersom det var en ganska leende flicka. Hon är dotter till Billy Ray Cyrus, skådespelare, sångare och kompositör som också äger ett skivbolag. Miley var han insåg att hon gillade musik och tolkning, och bestämde sig för att driva det professionellt. Tillsammans arbetade de på inspelningen av Hannah Montana, och representerade sig själva. Med 11 år presenterades för gjutning för den rollen. Efter att ha blivit populär av serien började sin musikaliska karriär, först släppa album som Hannah Montana och sedan med hennes eget namn. I den senaste fasen av sin karriär är fortfarande föremål för många kontroverser på grund av deras interaktioner, som tenderar att vara mycket djärv. Men det är en av de mest populära och hyllade sångare i det nuvarande, och intar toppositioner i listorna.

Låt oss måla Miley Cyrus målarbok Vill du Musik färg sidor? Detta är en bild av Miley Cyrus att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Miley Cyrus färgning på Musik. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Miley Cyrus målarbok är Svenskt och förbinds till Musik. Vår teckning av Miley Cyrus är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Musik att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Miley Cyrus inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Musik mest målade sidorna

Hörlurar
6
6 av 10 - 63 röster
Målade
14295
gånger

Njut av bra musik och färger dessa hörlurar med noter runt. För alla dem som brinner för musik, är tillägnad denna ritning till färg hörlurar. Designa dina egna hörlurar med färger och mönster som du vill lägga. När du är klar kan du skriva ut din ritning. Du kan också skriva ut hörlurarna innan färgen dem, och gör din design för hand, med kritor.

PSY Gangnam Style
6
6 av 10 - 103 röster
Målade
13930
gånger

Om du gillar den super världen framgång Gangnam Style, med koreanska Psy, nu kan du färglägga Psy göra sin populära dans häst. Sluta inte dansa till den låt som har lyckats vara nummer 1 på listorna för mer än hälften länder runt om i världen. Nu kan du färglägga denna teckning av Psy Gangnam Style att skriva ut och använda var som helst. Du kan klippa och klistra in i en mapp, el ...

Musikalen Noterar
4
4 av 10 - 130 röster
Målade
13131
gånger

Om du gillar musik och dans kommer du verkligen njuta av denna målarbok av noter som du kan färglägga nätet, direkt på vår hemsida, eller skriva ut det på ett papper. Ladda tomma ritningen för att skriva ut och du kommer att kunna använda kritor, markörer, vattenfärger eller vad du gillar att färglägga denna musikaliska ritning. I bakgrunden är ett pentagram, som är där du skriver ...