ALT DE LA IMAGEN

Flöjtist

Musik färg sidor

Flöjtist

Flöjtist

Flöjtist målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Färglägga en tjej flöjtist som spelar en spelare flöjt. Denna flicka bär en uniform av ett band med en rolig hatt med fjädrar på toppen. Färg denna flöjtist välja de färger som du gillar. Om du gillar musik, är detta en fin ritning för barn att njuta av musiken och bekanta sig med de olika instrument som flöjt, vilket är ett träblåsinstrument.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 10641 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 2.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Betyg baseras på 1 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 10641 gånger
LADDA VIT TECKNING
Flöjtist
Färgläggning Sida av Flöjtist

Flöjtist målarbok, en flicka som spelar flöjt i ett band. Teckning av barn flöjtist.

Låt oss måla Flöjtist målarbok Vill du Musik färg sidor? Detta är en bild av Flöjtist att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Flöjtist färgning på Musik. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Flöjtist målarbok är Svenskt och förbinds till Musik. Vår teckning av Flöjtist är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Musik att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Flöjtist inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Musik mest målade sidorna

Hörlurar
6
6 av 10 - 62 röster
Målade
13802
gånger

Njut av bra musik och färger dessa hörlurar med noter runt. För alla dem som brinner för musik, är tillägnad denna ritning till färg hörlurar. Designa dina egna hörlurar med färger och mönster som du vill lägga. När du är klar kan du skriva ut din ritning. Du kan också skriva ut hörlurarna innan färgen dem, och gör din design för hand, med kritor.

PSY Gangnam Style
6
6 av 10 - 103 röster
Målade
13489
gånger

Om du gillar den super världen framgång Gangnam Style, med koreanska Psy, nu kan du färglägga Psy göra sin populära dans häst. Sluta inte dansa till den låt som har lyckats vara nummer 1 på listorna för mer än hälften länder runt om i världen. Nu kan du färglägga denna teckning av Psy Gangnam Style att skriva ut och använda var som helst. Du kan klippa och klistra in i en mapp, el ...

Musikalen Noterar
4
4 av 10 - 130 röster
Målade
12728
gånger

Om du gillar musik och dans kommer du verkligen njuta av denna målarbok av noter som du kan färglägga nätet, direkt på vår hemsida, eller skriva ut det på ett papper. Ladda tomma ritningen för att skriva ut och du kommer att kunna använda kritor, markörer, vattenfärger eller vad du gillar att färglägga denna musikaliska ritning. I bakgrunden är ett pentagram, som är där du skriver ...