ALT DE LA IMAGEN

Mors Dag Kort

Mors Dag färg sidor

Mors Dag Kort

Mors Dag Kort

Mors Dag Kort målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Du vet inte vad du ska ge din mamma för mors dag? Vi föreslår att du ger ett färgat mönster för dig, ger vi denna vit teckning av en mor med en hälsning, och du måste färga bilden av mamma med hennes kort och sedan ge det till henne, med din signatur och ett engagemang. För dem, skriva ut denna målarbok och sedan färglägga den som du vill.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 6423 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 5.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 6 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 6423 gånger
LADDA VIT TECKNING
Mors Dag Kort
Färgläggning Sida av Mors Dag Kort

Färg sida av en mor med en mors dagkort, har därför ett kort som hennes barn är en mycket speciell present till en mamma på en särskild dag som helgdag för mors dag, vilket är vanligt för barn en trevlig detalj med sin mamma, i tacksamhet för de saker hon gör för dem.

Låt oss måla Mors Dag Kort målarbok Vill du Mors Dag färg sidor? Detta är en bild av Mors Dag Kort att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Mors Dag Kort färgning på Mors Dag. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Mors Dag Kort målarbok är Svenskt och förbinds till Mors Dag. Vår teckning av Mors Dag Kort är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Mors Dag att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Mors Dag Kort inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Mors Dag mest målade sidorna

Mamma med sin Dotter
5
5 av 10 - 22 röster
Målade
7420
gånger

Det finns inget mer spännande för en mor att ta emot en gåva från hennes dotter på mors dag. I denna ritning till färgen pissa se ​​en fin scen mellan mor och dotter, där flickan som räcker inslagna present till hennes mamma att tacka allt hon gör för henne varje dag. Medan hennes dotter visar nöjda gåvan hon har för henne, har mamman en glad uttryck, undrar vad som kommer ...

Mors Dag Present
6
6 av 10 - 33 röster
Målade
7354
gånger

En perfekt målarbok för mors dag är denna vackra scen där en mamma öppnar den nuvarande att hennes dotter har gjort henne med all kärlek i världen. Medan hennes mamma får reda på vad som är inne i present-inslagna rutan, visar flickan själv mycket nöjd och glad. Du måste färga denna svart och vit teckning så att det är ännu vackrare i dag av mödrarna.

Mors Dag
3
3 av 10 - 5 röster
Målade
6891
gånger

I denna färg scen kan du se två barn som har lett till hans mamma frukost på sängen, med en fin rör med sin mamma på mors dag. Inget behov av att spendera mycket pengar för att ha en stor detalj, och vi föreslår att du ger din mamma denna fina bild färg Mors dag som inte kommer att kosta dig något men din mamma kommer att älska.