ALT DE LA IMAGEN

Venus McFlytrap

Monster High färg sidor

Venus McFlytrap

Venus McFlytrap

Venus McFlytrap målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Venus McFlytrap är en av karaktärerna i saga Monster High monster ungdomar. Venus är dotter till växt Monster, så det bara äter färskt vatten och solljus. Det är en miljö förespråkare. Har ett husdjur som heter Yum Yum, en köttätande växt. Han bär en svart kjol och stövlar fuchsia grön spets och rosa trim, som är färgen på ditt hår.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 17899 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 7.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 258 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 17899 gånger
LADDA VIT TECKNING
Venus McFlytrap
Färgläggning Sida av Venus McFlytrap

Venus McFlytrap är 15 och hennes favoritfärger är grönt och rosa. Hans bästa vänner är Lagoona Blue och Rochelle Goyle. Venus McFlytrap tar på ben och armar och stövlar lindade växter har tänder.

Låt oss måla Venus McFlytrap målarbok Vill du Monster High färg sidor? Detta är en bild av Venus McFlytrap att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Venus McFlytrap färgning på Monster High. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Venus McFlytrap målarbok är Svenskt och förbinds till Monster High. Vår teckning av Venus McFlytrap är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Monster High att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Venus McFlytrap inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Monster High mest målade sidorna

Clawdeen Wolf
6
6 av 10 - 275 röster
Målade
18013
gånger

Clawdeen Wolf är en av karaktärerna i serien Monster High dockor. Clawdeen Wolf är en varulv, dotter till varulv, har Clawd två bröder och howleen. Hon är en älskare av mode och trender. Maskot är en katt som heter Clawdeen halvmånen. Clawdeen är den bästa vän Draculaura och Frankie, även en vän till Lagoona Blue och Ghoulia yelps.

Draculaura
6
6 av 10 - 263 röster
Målade
18004
gånger

Färgläggning Draculaura på nätet, vampyr flicka tecknad serie Monster High. Ursprungligen var Monster High docka linje en halv flickor, halv monster, men med kläder och accessoarer i det senaste modet. Draculaura har sin egen stil och älskar rosa. Hans bästa vänner, Clawdeen Wolf och Frankie Stein, gå med henne överallt. Färg på nätet Draculaura och vänner!

Frankie Stein
7
7 av 10 - 171 röster
Målade
16281
gånger

Frankie Stein nätet färg, är hon en av huvudpersonerna i den animerade serien Monster High. Frankie är dotter till Frankenstein, och hon är en av de mest fashionabla monster du någonsin har sett. Frankie är mycket modern och är alltid klädd i det senaste modet, med en unik stil. Frankie har tillräckligt karaktär, och ibland sömmar poäng hoppa om hon inte är försiktig.