ALT DE LA IMAGEN

Lagoona Blue

Monster High färg sidor

Lagoona Blue

Lagoona Blue

Lagoona Blue målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Lagoona Blue är ett havsmonster, liksom sin far, inte en siren som det verkar. Lagoona Blue är vänlig, snäll, ärlig, självsäker och omtänksam. Lagoona Blue är en stjärna i serien Monster High. Monster ungdomar är både en samling dockor som en tecknad serie.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 9199 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 60 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 9199 gånger
LADDA VIT TECKNING
Lagoona Blue
Färgläggning Sida av Lagoona Blue

Lagoona Blue är ett tecken i serien Monster High. Har ett husdjur, en rosa piraya som heter Neptuna. Lagoona Blue bär en rosa blomma i håret, en blå hatt med två fenor och fjäll, fjällande rosa skjorta och svart också. Bär alltid naglarna målade rosa.

Låt oss måla Lagoona Blue målarbok Vill du Monster High färg sidor? Detta är en bild av Lagoona Blue att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Lagoona Blue färgning på Monster High. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Lagoona Blue målarbok är Svenskt och förbinds till Monster High. Vår teckning av Lagoona Blue är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Monster High att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Lagoona Blue inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Monster High mest målade sidorna

Clawdeen Wolf
6
6 av 10 - 275 röster
Målade
14731
gånger

Clawdeen Wolf är en av karaktärerna i serien Monster High dockor. Clawdeen Wolf är en varulv, dotter till varulv, har Clawd två bröder och howleen. Hon är en älskare av mode och trender. Maskot är en katt som heter Clawdeen halvmånen. Clawdeen är den bästa vän Draculaura och Frankie, även en vän till Lagoona Blue och Ghoulia yelps.

Draculaura
6
6 av 10 - 262 röster
Målade
14583
gånger

Färgläggning Draculaura på nätet, vampyr flicka tecknad serie Monster High. Ursprungligen var Monster High docka linje en halv flickor, halv monster, men med kläder och accessoarer i det senaste modet. Draculaura har sin egen stil och älskar rosa. Hans bästa vänner, Clawdeen Wolf och Frankie Stein, gå med henne överallt. Färg på nätet Draculaura och vänner!

Venus McFlytrap
7
7 av 10 - 258 röster
Målade
14489
gånger

Venus McFlytrap är en av karaktärerna i saga Monster High monster ungdomar. Venus är dotter till växt Monster, så det bara äter färskt vatten och solljus. Det är en miljö förespråkare. Har ett husdjur som heter Yum Yum, en köttätande växt. Han bär en svart kjol och stövlar fuchsia grön spets och rosa trim, som är färgen på ditt hår.