ALT DE LA IMAGEN

Cleo de Nile

Monster High färg sidor

Cleo de Nile

Cleo de Nile

Cleo de Nile målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Cleo de Nile är dotter mumien. Den har mer än 5000 år. Cleo de Nile är 3 år äldre syster som heter nefera de Nile med att leva med sin far. Det är en mycket populär tjej i skolan, är lagledare för skrämmande (hejaklacksledarna) och Deuce Gorgon flickvän, en av lagets spelare. Han gillar att bli behandlad som en prinsessa av alla.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 13702 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 109 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 13702 gånger
LADDA VIT TECKNING
Cleo de Nile
Färgläggning Sida av Cleo de Nile

Cleo de Nile är en av huvudpersonerna i serien Monster High. Cleo de Nile är en snäll och fråga, med kapacitet att älska djupt till sina vänner, men alla har en inställning svårt. Den har en dålig relation med sin syster som alltid tävlar.

Låt oss måla Cleo de Nile målarbok Vill du Monster High färg sidor? Detta är en bild av Cleo de Nile att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Cleo de Nile färgning på Monster High. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Cleo de Nile målarbok är Svenskt och förbinds till Monster High. Vår teckning av Cleo de Nile är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Monster High att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Cleo de Nile inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Monster High mest målade sidorna

Clawdeen Wolf
6
6 av 10 - 275 röster
Målade
17580
gånger

Clawdeen Wolf är en av karaktärerna i serien Monster High dockor. Clawdeen Wolf är en varulv, dotter till varulv, har Clawd två bröder och howleen. Hon är en älskare av mode och trender. Maskot är en katt som heter Clawdeen halvmånen. Clawdeen är den bästa vän Draculaura och Frankie, även en vän till Lagoona Blue och Ghoulia yelps.

Draculaura
6
6 av 10 - 263 röster
Målade
17564
gånger

Färgläggning Draculaura på nätet, vampyr flicka tecknad serie Monster High. Ursprungligen var Monster High docka linje en halv flickor, halv monster, men med kläder och accessoarer i det senaste modet. Draculaura har sin egen stil och älskar rosa. Hans bästa vänner, Clawdeen Wolf och Frankie Stein, gå med henne överallt. Färg på nätet Draculaura och vänner!

Venus McFlytrap
7
7 av 10 - 258 röster
Målade
17462
gånger

Venus McFlytrap är en av karaktärerna i saga Monster High monster ungdomar. Venus är dotter till växt Monster, så det bara äter färskt vatten och solljus. Det är en miljö förespråkare. Har ett husdjur som heter Yum Yum, en köttätande växt. Han bär en svart kjol och stövlar fuchsia grön spets och rosa trim, som är färgen på ditt hår.