ALT DE LA IMAGEN

Clawdeen Wolf

Monster High färg sidor

Clawdeen Wolf

Clawdeen Wolf

Clawdeen Wolf målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Clawdeen Wolf är en av karaktärerna i serien Monster High dockor. Clawdeen Wolf är en varulv, dotter till varulv, har Clawd två bröder och howleen. Hon är en älskare av mode och trender. Maskot är en katt som heter Clawdeen halvmånen. Clawdeen är den bästa vän Draculaura och Frankie, även en vän till Lagoona Blue och Ghoulia yelps.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 18013 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 275 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 18013 gånger
LADDA VIT TECKNING
Clawdeen Wolf
Färgläggning Sida av Clawdeen Wolf

Clawdeen Wolf är en varulv och är en älskare av mode, är en av karaktärerna i serien Monster High dockor och serier om klassiska monster.

Låt oss måla Clawdeen Wolf målarbok Vill du Monster High färg sidor? Detta är en bild av Clawdeen Wolf att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Clawdeen Wolf färgning på Monster High. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Clawdeen Wolf målarbok är Svenskt och förbinds till Monster High. Vår teckning av Clawdeen Wolf är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Monster High att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Clawdeen Wolf inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Monster High mest målade sidorna

Draculaura
6
6 av 10 - 263 röster
Målade
18004
gånger

Färgläggning Draculaura på nätet, vampyr flicka tecknad serie Monster High. Ursprungligen var Monster High docka linje en halv flickor, halv monster, men med kläder och accessoarer i det senaste modet. Draculaura har sin egen stil och älskar rosa. Hans bästa vänner, Clawdeen Wolf och Frankie Stein, gå med henne överallt. Färg på nätet Draculaura och vänner!

Venus McFlytrap
7
7 av 10 - 258 röster
Målade
17899
gånger

Venus McFlytrap är en av karaktärerna i saga Monster High monster ungdomar. Venus är dotter till växt Monster, så det bara äter färskt vatten och solljus. Det är en miljö förespråkare. Har ett husdjur som heter Yum Yum, en köttätande växt. Han bär en svart kjol och stövlar fuchsia grön spets och rosa trim, som är färgen på ditt hår.

Frankie Stein
7
7 av 10 - 171 röster
Målade
16281
gånger

Frankie Stein nätet färg, är hon en av huvudpersonerna i den animerade serien Monster High. Frankie är dotter till Frankenstein, och hon är en av de mest fashionabla monster du någonsin har sett. Frankie är mycket modern och är alltid klädd i det senaste modet, med en unik stil. Frankie har tillräckligt karaktär, och ibland sömmar poäng hoppa om hon inte är försiktig.