ALT DE LA IMAGEN

Lastbil

Lastbilar färg sidor

Lastbil

Lastbil

Lastbil målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Om, som de flesta av barnen, du också älskar lastbilar, då med denna teckning av en lastbil med släp, även känd som bara trailers, kommer du att kunna ha kul ger färg till denna enorma fordon. Som ni kan se, kan du färga nätet cockpit av lastbilen som du gillar mest, och du kan också välja den färg som du kommer att ge till trailern, med massor av olika möjliga kombinationer. Om du föredrar att måla på papper, sedan skriva ut denna teckning av en lastbil och färga den med dina färgpennor. Känner du någon som också gillar lastbilar? Sedan kan du ge honom eller henne din ritning när du är klar! Ha kul med denna färg ritning av en enorm släpvagn fordon som denna.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 14274 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 5.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 108 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 14274 gånger
LADDA VIT TECKNING
Lastbil
Färgläggning Sida av Lastbil

Kommersiella fordon som den i denna färg ritning, som också kallas trailers, är stora fordon med en släpvagn som används för transport av alla typer av laster över stora avstånd. Massor av saker som är anslutna till vagnen kan styras från sittbrunnen av lastbilen, som i fallet med varningslamporna, och bromsarna, eftersom dessa vagnar brukar ha flera par hjul (ibland kan de ens har 8 hjul) och måste kunna bromsa enkelt och säkert för föraren och resten av de förare som delar samma väg. Det finns även andra bilar som har mer än en trailer ansluten mellan dem bildar vad som kallas ett fordonståg, och är en typ av lastbilar som har en extra svårighet när man kör dem, eftersom du måste veta hur man styr de släpvagnar som hakas upp rätt från sittbrunnen. En annan karakteristisk sak om lastbilar är att de räknar med ett större antal hjul än den normala mängden i andra fordon, eftersom de måste transportera mycket tunga laster och behöver mer grepp på vägen och mer dragkraft. Den registreringsskylt av trucken monteras alltid i slutet av släpvagnen, så att den alltid är synlig.

Låt oss måla Lastbil målarbok Vill du Lastbilar färg sidor? Detta är en bild av Lastbil att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Lastbil färgning på Lastbilar. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Lastbil målarbok är Svenskt och förbinds till Lastbilar. Vår teckning av Lastbil är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Lastbilar att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Lastbil inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Lastbilar mest målade sidorna

Monstertruck
6
6 av 10 - 86 röster
Målade
12727
gånger

Du har nu denna färg sida av en monstertruck utför en komplicerad stunt hopp. Den monstertruck är en modifierad lastbil med några jätte hjul och en mycket hög fjädring, och de utför i bilen visar som racing, hoppning och farliga manövrar.

Sopbil
7
7 av 10 - 34 röster
Målade
12376
gånger

Denna sopbil är redo att färgas. Du kan välja de färger som du gillar för att färga på nätet denna sophämtning lastbilen. Dessa lastbilar är mycket viktiga, eftersom de håller våra gator rena. Men för det, ska vi kasta allt vårt avfall i soptunnor, inte jorden golvet i gatan, att gatorna är allas.

Amerikansk Lastbil
8
8 av 10 - 45 röster
Målade
11660
gånger

Amerikanska bilar är de mest kända i världen för sin storlek, är här en bild på en gigantisk lastbil. Är kuk grop av en amerikansk lastbil. Eftersom USA är en av de största länderna i världen, lastbilar transporterar varor är av tillräcklig storlek för att bära material hittills och det är inte för dyrt.