ALT DE LA IMAGEN

Betongblandare

Lastbilar färg sidor

Betongblandare

Betongblandare

Betongblandare målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Om du gillar lastbilar och känner sig attraherad av bygg-ämnen, kommer du att njuta säkert färga denna enorma betong lastbil, som är de lastbilar som är speciellt utformade för transport av betong i en stor snurrande betongblandare, för att förhindra att den färska cement hårdnar mycket snabbt . Det finns massor av olika befintliga modeller av denna typ av lastbil som används för konstruktion uppgifter, så att du kan bestämma vilka färger du ska välja i denna målarbok av en blandning lastbil för att skapa en färg ritning av en cementblandare lastbil, eller hur du vill kalla det.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 10185 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 4.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 19 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 10185 gånger
LADDA VIT TECKNING
Betongblandare
Färgläggning Sida av Betongblandare

För alla de som gillar stora riggen lastbilar som används i konstruktion uppgifter, här vi randen en ny målarbok av en blandning lastbil, som också kan kallas mixer lastbil eller cement blandning lastbil eller mixer. Världen av arkitektur och ingenjörskonst gå till sitt ursprung ett ämne som passioner massor av små barn i deras barndom: konstruktion, även om det är med bygg-spel eller leksaker. En av de saker som de gillar mest, bortsett från massor av verktyg som används för alla typer av verksamheter, är de enorma fordon som används på platser att bygga städer, byggnader och andra utrymmen, som till exempel kranar, bulldozrar, eller stora lastbilar som denna teckning av en stor blandning lastbil bunden till en släpvagn. Tack vare detta fordon kan den konkreta insidan av den hållas rör sig under sin transport, vilket förhindrar den från härdning och senarelägga inställningen av massan, så att cementen kan användas på en annan plats än där det var först blandade. De används ofta vid byggen och offentliga byggnadsarbeten som gas eller el, samt uppförande av nya byggnader.

Låt oss måla Betongblandare målarbok Vill du Lastbilar färg sidor? Detta är en bild av Betongblandare att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Betongblandare färgning på Lastbilar. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Betongblandare målarbok är Svenskt och förbinds till Lastbilar. Vår teckning av Betongblandare är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Lastbilar att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Betongblandare inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Lastbilar mest målade sidorna

Lastbil
5
5 av 10 - 108 röster
Målade
14274
gånger

Om, som de flesta av barnen, du också älskar lastbilar, då med denna teckning av en lastbil med släp, även känd som bara trailers, kommer du att kunna ha kul ger färg till denna enorma fordon. Som ni kan se, kan du färga nätet cockpit av lastbilen som du gillar mest, och du kan också välja den färg som du kommer att ge till trailern, med massor av olika möjliga kombinationer. Om du f ...

Monstertruck
6
6 av 10 - 86 röster
Målade
12727
gånger

Du har nu denna färg sida av en monstertruck utför en komplicerad stunt hopp. Den monstertruck är en modifierad lastbil med några jätte hjul och en mycket hög fjädring, och de utför i bilen visar som racing, hoppning och farliga manövrar.

Sopbil
7
7 av 10 - 34 röster
Målade
12376
gånger

Denna sopbil är redo att färgas. Du kan välja de färger som du gillar för att färga på nätet denna sophämtning lastbilen. Dessa lastbilar är mycket viktiga, eftersom de håller våra gator rena. Men för det, ska vi kasta allt vårt avfall i soptunnor, inte jorden golvet i gatan, att gatorna är allas.