ALT DE LA IMAGEN

Marvel Iron Man

Iron Man färg sidor

Marvel Iron Man

Marvel Iron Man

Marvel Iron Man målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Med denna målarbok av Iron Man kommer du att kunna göra din egen ritning av den ursprungliga Iron Man som visades på Marvel Comics, i hans original-berättelser. Som ni kan se, ser den versionen i filmer som ett annat Iron Man, men denna utskrift sidan av Iron Man har fortfarande all sin ursprungliga väsen, så att du känner som Stan Lee när han skapade denna populära superhjälte, Iron Man. Denna teckning är en av de första designerna som dök upp i denna superhjälte serier, sedan sitt första framträdande i Sagor av spänningen # 39. Sedan dess har utseendet på detta Marvel hjälte varierade kraftigt beroende på var och en av de konstnärer som är representerade.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 12782 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 51 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 12782 gånger
LADDA VIT TECKNING
Marvel Iron Man
Färgläggning Sida av Marvel Iron Man

Färgläggning sida av Iron Man i dess ursprungliga version av Marvel Comics. Detta är den ursprungliga designen som Stan Lee uppfann när han skapade karaktären Iron Man under år 1963. Om du är ett fan av Tony Stark, även känd som Ironman, då du kommer säkert njuta av färg dessa Iron Man ritningar. Varje konstnär som har deltagit i skapandet av de serier av denna hjälte har format hans stil och hans vision av karaktären. Därför finns det många olika versioner av Iron Man kostym, vilket gör det till en ständigt föränderlig karaktär. Eftersom det är en av de mest populära karaktärer, har han sett till att bilda större allianser med andra kraftfulla superhjältar, som den populära gruppen av hämnarna, med Captain America och Thor från andra tecken. Även hans vän Rhodey är en viktig allierad när han bär den War Machine och Iron Patriot rustning.

Låt oss måla Marvel Iron Man målarbok Vill du Iron Man färg sidor? Detta är en bild av Marvel Iron Man att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Marvel Iron Man färgning på Iron Man. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Marvel Iron Man målarbok är Svenskt och förbinds till Iron Man. Vår teckning av Marvel Iron Man är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Iron Man att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Marvel Iron Man inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Iron Man mest målade sidorna

Iron Man Hjälm
6
6 av 10 - 377 röster
Målade
23234
gånger

Om Iron Man är din favorit superhjälte, kan du färglägga nu hjälm Iron Man, som har en mycket hård uttryck för att terrorisera lagbrytare och brottslingar som Tony Stark kommer att möta med sin rustning. Även om hjälmen är röd och gul, kan du använda de färger som du vill färglägga denna sida, och du kan även använda den som en utskrift ritning av Iron Man och färga det på ett ...

Iron Man 3
6
6 av 10 - 275 röster
Målade
20477
gånger

I filmen Iron Man 3 kommer du att se rustning Ironman Mark 42 (Mark XLII) och du kan färglägga nätet Iron Man visar sin laserstråle i handflatan som i denna bild. Du kan också skriva ut en bild på Iron Man 3 till färg på papper och ha kul med dina vänner med teckningar av Ironman 3 filmen. Du kommer att känna dig som en riktig superhjälte av hämnarna!

Krigsmaskin
5
5 av 10 - 250 röster
Målade
18297
gånger

Tack vare målarbok för Krigsmaskin att vi ge dig, kommer du att kunna ge färg till Iron Mans partner. Den som bär Krigsmaskin sviten, som blir Iron Patriot i Iron Man 3, är överste James Rhodey Rhodos spelas av skådespelaren Don Cheadle. Han är en stor commander av den nordamerikanska flygstridskrafter och en god vän till Tony Stark.