ALT DE LA IMAGEN

Krigsmaskin

Iron Man färg sidor

Krigsmaskin

Krigsmaskin

Krigsmaskin målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Tack vare målarbok för Krigsmaskin att vi ge dig, kommer du att kunna ge färg till Iron Mans partner. Den som bär Krigsmaskin sviten, som blir Iron Patriot i Iron Man 3, är överste James Rhodey Rhodos spelas av skådespelaren Don Cheadle. Han är en stor commander av den nordamerikanska flygstridskrafter och en god vän till Tony Stark.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 18423 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 5.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 250 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 18423 gånger
LADDA VIT TECKNING
Krigsmaskin
Färgläggning Sida av Krigsmaskin

Färgläggning sida av Krigsmaskin, eller Iron Patriot, som är slaget partner Iron Man. Rhodey, en överste i USA flygstridskrafter, är en vän till Tony Stark och lånar Mark 2. Med vissa variationer av Hammer branscher, kompetens Stark industrier, förbättra de Mark 2 och kallar det Krigsmaskin.

Låt oss måla Krigsmaskin målarbok Vill du Iron Man färg sidor? Detta är en bild av Krigsmaskin att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Krigsmaskin färgning på Iron Man. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Krigsmaskin målarbok är Svenskt och förbinds till Iron Man. Vår teckning av Krigsmaskin är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Iron Man att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Krigsmaskin inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Iron Man mest målade sidorna

Iron Man Hjälm
6
6 av 10 - 377 röster
Målade
23400
gånger

Om Iron Man är din favorit superhjälte, kan du färglägga nu hjälm Iron Man, som har en mycket hård uttryck för att terrorisera lagbrytare och brottslingar som Tony Stark kommer att möta med sin rustning. Även om hjälmen är röd och gul, kan du använda de färger som du vill färglägga denna sida, och du kan även använda den som en utskrift ritning av Iron Man och färga det på ett ...

Iron Man 3
6
6 av 10 - 275 röster
Målade
20627
gånger

I filmen Iron Man 3 kommer du att se rustning Ironman Mark 42 (Mark XLII) och du kan färglägga nätet Iron Man visar sin laserstråle i handflatan som i denna bild. Du kan också skriva ut en bild på Iron Man 3 till färg på papper och ha kul med dina vänner med teckningar av Ironman 3 filmen. Du kommer att känna dig som en riktig superhjälte av hämnarna!

Ironman
5
5 av 10 - 124 röster
Målade
16058
gånger

Iron Man, grundaren medlem av hämnarna, kommer med denna imponerande målarbok där du kan se honom stansning marken, med en mycket karakteristisk hållning i den första Iron Man filmen spelade av Robert Downey Jr i rollen som Tony Stark, skaparen av Iron Man rustning som du nu kan färglägga på nätet eller på papper.