ALT DE LA IMAGEN

Iron Man

Iron Man färg sidor

Iron Man

Iron Man

Iron Man målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Färgläggning sida för Iron Man att färglägga helt gratis. Du kan ha kul med detta och många andra tomma ritningar av Ironman, eller du kan även skriva ut dina ritningar av Iron Man till färg och måla på ett papper du favorit superhjälte från Marvel Comics. Har kul färgning av Stan Lee tecken som visas i den nya filmen Iron Man 3, eller hämnarna.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 13872 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 87 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 13872 gånger
LADDA VIT TECKNING
Iron Man
Färgläggning Sida av Iron Man

Färgläggning sida för Iron Man (Tony Stark) där du kan använda de färger som du gillar mest att färga denna tomt ritning av Iron Man, den mest excentriska och galen medlem av hämnarna. Den superhjälte från Marvel Comics kommer nu med sina färg sidor. Denna illustration är en ljus färg och stiliserad version av den berömda hjälten skapad av Stan Lee. Med denna ritning har du möjlighet att låta fantasin och designa din egen rustning att klä T. Stark. När Tony skapar en ny version av sin kostym kallar Mark, följt av ett nummer. Nu kan du skapa din egen med de färger du kan tänka dig, att skapa överraskande och roliga kombinationer. Denna modell liknar den Mark 5, vilket var en bärbar version av pansar som kan vikas upp som en portfölj. Den dök upp i filmen Iron Man 2, i sin första kamp mot Whiplash. Denna version är mycket lätt att få fart och gå lättare, även om det är mindre resistent mot kraftiga stötar.

Låt oss måla Iron Man målarbok Vill du Iron Man färg sidor? Detta är en bild av Iron Man att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Iron Man färgning på Iron Man. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Iron Man målarbok är Svenskt och förbinds till Iron Man. Vår teckning av Iron Man är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Iron Man att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Iron Man inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Iron Man mest målade sidorna

Iron Man Hjälm
6
6 av 10 - 377 röster
Målade
22675
gånger

Om Iron Man är din favorit superhjälte, kan du färglägga nu hjälm Iron Man, som har en mycket hård uttryck för att terrorisera lagbrytare och brottslingar som Tony Stark kommer att möta med sin rustning. Även om hjälmen är röd och gul, kan du använda de färger som du vill färglägga denna sida, och du kan även använda den som en utskrift ritning av Iron Man och färga det på ett ...

Iron Man 3
6
6 av 10 - 275 röster
Målade
19963
gånger

I filmen Iron Man 3 kommer du att se rustning Ironman Mark 42 (Mark XLII) och du kan färglägga nätet Iron Man visar sin laserstråle i handflatan som i denna bild. Du kan också skriva ut en bild på Iron Man 3 till färg på papper och ha kul med dina vänner med teckningar av Ironman 3 filmen. Du kommer att känna dig som en riktig superhjälte av hämnarna!

Krigsmaskin
5
5 av 10 - 250 röster
Målade
17797
gånger

Tack vare målarbok för Krigsmaskin att vi ge dig, kommer du att kunna ge färg till Iron Mans partner. Den som bär Krigsmaskin sviten, som blir Iron Patriot i Iron Man 3, är överste James Rhodey Rhodos spelas av skådespelaren Don Cheadle. Han är en stor commander av den nordamerikanska flygstridskrafter och en god vän till Tony Stark.