ALT DE LA IMAGEN

Iron Man Mark 1

Iron Man färg sidor

Iron Man Mark 1

Iron Man Mark 1

Iron Man Mark 1 målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Denna robot är den första Ironman rustning, även känd som Iron Man Mark 1, vilket är den design som uppstod den förbättrade versionen av Iron Man när Tony Stark kidnappades och byggde denna rustning för att fly från fångenskap. Om du gillar Iron Man, färga din egen rustning med vår målarbok för Iron Man Mark I, den första Iron Man rustning. Är det inte fantastiskt denna rustning av Ironman? Visserligen för att vara den första prototypen har en hotfull blick, som räddade hans liv när Tony var fängslad i en öken grotta. Du kan måla den för att få en mer polerad och nytt utseende.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 13124 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 82 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 13124 gånger
LADDA VIT TECKNING
Iron Man Mark 1
Färgläggning Sida av Iron Man Mark 1

Färgläggning sida för Iron Man Mark 1, den ursprungliga Iron Man rustning som Tony Stark flydde från hans kidnappning i öknen. Nu, i stället för vapen att sälja till högstbjudande, är Tony Stark tillägnad finslipa sin Ironman rustning och bekämpa brottslighet genom sitt eget sätt. Du redan kan färga din egen Iron Man med detta Ironman ritning för att skriva ut. Denna stora järnrustning är byggd av skrot, som Tony var inom räckhåll när han kidnappades. För att bygga den första prototypen av sin kostym, Stark tog hjälp av Dr Yinsen, en vetenskapsman. Först byggde de en båge reaktor i miniatyr, en kraftfull energi generator. Med hjälp av kraften i generatorn, de bygger en stor rustning för att använda som ett sätt att fly. Det är så uppstod Marvel superhjälten som senare blev en legend, skulle en metalljätten sedan förfinas för att bli det tecken som vi alla vet.

Låt oss måla Iron Man Mark 1 målarbok Vill du Iron Man färg sidor? Detta är en bild av Iron Man Mark 1 att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Iron Man Mark 1 färgning på Iron Man. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Iron Man Mark 1 målarbok är Svenskt och förbinds till Iron Man. Vår teckning av Iron Man Mark 1 är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Iron Man att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Iron Man Mark 1 inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Iron Man mest målade sidorna

Iron Man Hjälm
6
6 av 10 - 377 röster
Målade
23234
gånger

Om Iron Man är din favorit superhjälte, kan du färglägga nu hjälm Iron Man, som har en mycket hård uttryck för att terrorisera lagbrytare och brottslingar som Tony Stark kommer att möta med sin rustning. Även om hjälmen är röd och gul, kan du använda de färger som du vill färglägga denna sida, och du kan även använda den som en utskrift ritning av Iron Man och färga det på ett ...

Iron Man 3
6
6 av 10 - 275 röster
Målade
20477
gånger

I filmen Iron Man 3 kommer du att se rustning Ironman Mark 42 (Mark XLII) och du kan färglägga nätet Iron Man visar sin laserstråle i handflatan som i denna bild. Du kan också skriva ut en bild på Iron Man 3 till färg på papper och ha kul med dina vänner med teckningar av Ironman 3 filmen. Du kommer att känna dig som en riktig superhjälte av hämnarna!

Krigsmaskin
5
5 av 10 - 250 röster
Målade
18297
gånger

Tack vare målarbok för Krigsmaskin att vi ge dig, kommer du att kunna ge färg till Iron Mans partner. Den som bär Krigsmaskin sviten, som blir Iron Patriot i Iron Man 3, är överste James Rhodey Rhodos spelas av skådespelaren Don Cheadle. Han är en stor commander av den nordamerikanska flygstridskrafter och en god vän till Tony Stark.