ALT DE LA IMAGEN

Iron Man 3

Iron Man färg sidor

Iron Man 3

Iron Man 3

Iron Man 3 målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I filmen Iron Man 3 kommer du att se rustning Ironman Mark 42 (Mark XLII) och du kan färglägga nätet Iron Man visar sin laserstråle i handflatan som i denna bild. Du kan också skriva ut en bild på Iron Man 3 till färg på papper och ha kul med dina vänner med teckningar av Ironman 3 filmen. Du kommer att känna dig som en riktig superhjälte av hämnarna!

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 20625 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 275 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 20625 gånger
LADDA VIT TECKNING
Iron Man 3
Färgläggning Sida av Iron Man 3

Färgläggning Iron Man Mark 42, från filmen Iron Man 3. I detta Ironman filmen, regisserad av Shane Black, kommer du att se denna och andra nya rustningar av superhjälte alter ego Tony Stark, och med dessa ritningar för utskrift av Iron Man du kan färglägga dem på datorn eller skriva ut dem på papper. I den tredje filmen i denna superhjälte visas hur Tony Stark har ägnat större delen av sin tid att bygga tvångs nya Iron Man passar på grund av en psykisk störning. Som ett resultat, i den här filmen kommer du att se många förstärkningar var avsedda för en specifik funktion. I det farligaste ögonblicket måste han använda sig av alla med ett enda mål: rädda livet på Pepper, som är i händerna på sin fiende. Filmen är den tredje delen i trilogin om denna hjälte av Marvel Comics, som skapades av Stan Lee att visas i en komisk för första gången i mars 1963 på nummer 39 i serien med titeln Sagor av spänningen.

Låt oss måla Iron Man 3 målarbok Vill du Iron Man färg sidor? Detta är en bild av Iron Man 3 att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Iron Man 3 färgning på Iron Man. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Iron Man 3 målarbok är Svenskt och förbinds till Iron Man. Vår teckning av Iron Man 3 är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Iron Man att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Iron Man 3 inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Iron Man mest målade sidorna

Iron Man Hjälm
6
6 av 10 - 377 röster
Målade
23395
gånger

Om Iron Man är din favorit superhjälte, kan du färglägga nu hjälm Iron Man, som har en mycket hård uttryck för att terrorisera lagbrytare och brottslingar som Tony Stark kommer att möta med sin rustning. Även om hjälmen är röd och gul, kan du använda de färger som du vill färglägga denna sida, och du kan även använda den som en utskrift ritning av Iron Man och färga det på ett ...

Krigsmaskin
5
5 av 10 - 250 röster
Målade
18421
gånger

Tack vare målarbok för Krigsmaskin att vi ge dig, kommer du att kunna ge färg till Iron Mans partner. Den som bär Krigsmaskin sviten, som blir Iron Patriot i Iron Man 3, är överste James Rhodey Rhodos spelas av skådespelaren Don Cheadle. Han är en stor commander av den nordamerikanska flygstridskrafter och en god vän till Tony Stark.

Ironman
5
5 av 10 - 124 röster
Målade
16052
gånger

Iron Man, grundaren medlem av hämnarna, kommer med denna imponerande målarbok där du kan se honom stansning marken, med en mycket karakteristisk hållning i den första Iron Man filmen spelade av Robert Downey Jr i rollen som Tony Stark, skaparen av Iron Man rustning som du nu kan färglägga på nätet eller på papper.