ALT DE LA IMAGEN

Iron Man 2

Iron Man färg sidor

Iron Man 2

Iron Man 2

Iron Man 2 målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I denna ritning kan du se Iron Man märke 6, vilket är den rustning som Tony Stark använder i den andra halvan av Iron Man 2 filmen, när den föregående lider någon skada. Stark förbättrar och skapar denna spektakulära Ironman rustning som du kan färglägga på din dator eller skriva ut denna teckning av Iron Man i ett papper för att använda dina färgpennor. Denna kraftfulla komisk hjälte blir allt mer populär genom att synas i olika Hollywoodfilmer, antingen som huvudstjärna eller som en co-huvudperson (som i fallet med The Avengers). Färg nu Ironman Mark 6 som passa dig.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 15168 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 94 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 15168 gånger
LADDA VIT TECKNING
Iron Man 2
Färgläggning Sida av Iron Man 2

Färgläggning sida för Iron Man märket 6, en rustning som visas i Iron Man 2 filmen, när Tony Stark (Robert Downey Jr) förenar Rhodey (Don Cheadle) klädd som krigsmaskin mot Ivan Vanko (Mickey Rourke), känd som Whiplash . Filmen är regisserad av Jon Favreau, regissören som haft stor framgång med den första utbetalningen filmen i detta Marvel superhjälte. Något mycket karakteristiskt för den nya versionen av den Ironman rustning är att den centrala bröstet ljuset är triangelformat. I den här filmen kunde vi också se Mark 5-versionen, som var en bärbar version av rustning som kan bäras i en portfölj. Sanningen är att Tony Stark aldrig kan låta vår vakt, eftersom alla vet att han är Iron Man, och han är någon mycket älskad av vissa men hatad av andra också. På den här bilden visas ett mycket tjockt och robust version av metall rustning av de mest karismatiska Marvel Comics superhjälte. Förutom hans filmer har han även medverkat i The Avengers filmer.

Låt oss måla Iron Man 2 målarbok Vill du Iron Man färg sidor? Detta är en bild av Iron Man 2 att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Iron Man 2 färgning på Iron Man. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Iron Man 2 målarbok är Svenskt och förbinds till Iron Man. Vår teckning av Iron Man 2 är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Iron Man att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Iron Man 2 inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Iron Man mest målade sidorna

Iron Man Hjälm
6
6 av 10 - 379 röster
Målade
23763
gånger

Om Iron Man är din favorit superhjälte, kan du färglägga nu hjälm Iron Man, som har en mycket hård uttryck för att terrorisera lagbrytare och brottslingar som Tony Stark kommer att möta med sin rustning. Även om hjälmen är röd och gul, kan du använda de färger som du vill färglägga denna sida, och du kan även använda den som en utskrift ritning av Iron Man och färga det på ett ...

Iron Man 3
6
6 av 10 - 277 röster
Målade
20980
gånger

I filmen Iron Man 3 kommer du att se rustning Ironman Mark 42 (Mark XLII) och du kan färglägga nätet Iron Man visar sin laserstråle i handflatan som i denna bild. Du kan också skriva ut en bild på Iron Man 3 till färg på papper och ha kul med dina vänner med teckningar av Ironman 3 filmen. Du kommer att känna dig som en riktig superhjälte av hämnarna!

Krigsmaskin
5
5 av 10 - 251 röster
Målade
18721
gånger

Tack vare målarbok för Krigsmaskin att vi ge dig, kommer du att kunna ge färg till Iron Mans partner. Den som bär Krigsmaskin sviten, som blir Iron Patriot i Iron Man 3, är överste James Rhodey Rhodos spelas av skådespelaren Don Cheadle. Han är en stor commander av den nordamerikanska flygstridskrafter och en god vän till Tony Stark.