ALT DE LA IMAGEN

Avsky, ilska och rädsla

Ut-Och In färg sidor

Avsky, ilska och rädsla

Avsky, ilska och rädsla

Avsky, ilska och rädsla målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Huvudpersonerna i Walt Disney Pixar filmen "Inside Out" är mänskliga känslor. Mänskliga känslor är det som definierar vårt beteende och våra minnen. I filmen tre huvudsakliga mänskliga känslor är avsky, ilska och rädsla. Var och en är att hjälpa hjärnans funktion i beslutsfattandet som definierar vårt beteende och våra minnen.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 6887 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 3.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Betyg baseras på 4 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 6887 gånger
LADDA VIT TECKNING
Avsky, ilska och rädsla
Färgläggning Sida av Avsky, ilska och rädsla

Personligheten hos en person bestäms av känslor. Filmen "Inside Out" berättar historien om en flicka och känslor som din hjärna bor en berättelse. Dessa tre känslor av bilden är avsky, ilska och rädsla.

Låt oss måla Avsky, ilska och rädsla målarbok Vill du Ut-Och In färg sidor? Detta är en bild av Avsky, ilska och rädsla att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Avsky, ilska och rädsla färgning på Ut-Och In. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Avsky, ilska och rädsla målarbok är Svenskt och förbinds till Ut-Och In. Vår teckning av Avsky, ilska och rädsla är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Ut-Och In att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Avsky, ilska och rädsla inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Ut-Och In mest målade sidorna

Glädje och sorg
4
4 av 10 - 5 röster
Målade
7249
gånger

Sorg och glädje är huvudpersonerna i Disney Pixar "Inside Out". En film baserad på känslor hos människor. De två primära känslor av folket är huvudpersonerna i denna berättelse om livet på ett barn. Det första som barnen tycker är motsatta känslor av glädje och sorg.

Joy
7
7 av 10 - 3 röster
Målade
3297
gånger

Joy är en av huvudpersonerna i filmen känslor Inside Out, där känslorna ta kontroll. Siffran är representationen av de känslor av eufori och glädje, det är mycket optimistiska och aktiv, och alltid på gott humör. Glädje är ansvarig för att upprätthålla gott humör av Riley, flickan de bebor. Deras färger är gult och blått, och hon utstrålar en glöd runt outsläcklig.

Avsky
10
10 av 10 - 3 röster
Målade
3257
gånger

En av de känslor som lever inuti Riley är Avsky, som har uppdraget (som hon säger) för att förhindra Riley är förgiftad med otäcka saker som broccoli och andra grönsaker. Den dominerande färgen i Avsky är grön, men också har en fin lila näsduk. Hon är så söt och är alltid väl preparerade och har långa ögonfransar. Uttrycket av denna karaktär är oftast alltid vrids in i en gr ...