ALT DE LA IMAGEN

Pumpa Spöke

Halloween färg sidor

Pumpa Spöke

Pumpa Spöke

Pumpa Spöke målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Vill du ha roliga teckningar för Halloween? Här har vi en ny idé för dig. Denna gladlynt spöke tar ut tungan för att skrämma oss. Han har lämnat in från en Halloween pumpa, men han skulle se bättre ut med lite färg. Du kan välja de färger som du gillar att måla denna svart och vit teckning. Dessutom kan du använda denna Halloween ritning att skriva ut på en affisch styrelse och skapa din egen dekoration för den stora festen. En gäckande spöke blir ett trevligt välkomnande för dina gäster! Skapa dina egna prydnader för aftonen före Alla helgons med din familj eller dina vänner. Så du kan du ha kul tillsammans som du gör en aktivitet grupp fritid.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 9882 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 15 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 9882 gånger
LADDA VIT TECKNING
Pumpa Spöke
Färgläggning Sida av Pumpa Spöke

I denna bild är två karakteristiska inslag i semestern för Halloween. En vänlig spöke har gått snabbt från en pumpa. I trädgården av några hus är mycket vanligt att hitta alla typer av idéer som gjorts i pumpor. Denna grönsak är den främsta symbolen för Halloween. När ansikten ristade på dess yta och dess inre ljus, de är också kända som Jack O \'Lantern. Övernaturliga varelser är också vanligt i denna fest. Så detta spöke visas i ritningen. Men som ni kan se, har han en mycket trevlig uttryck, eftersom det är en semester för både barn och vuxna. En rolig aktivitet som föräldrar och barn kan göra tillsammans är att förbereda dekorationer för Halloween. Dessutom, om de prydnader används för att göra hantverk som barnen kan ha en bra tid med familjen medan barnen har roligt. De färger som används i inredningen är apelsin och svart, med vita detaljer. Också andra sekundära färger används, som lila och grönt, men allt beror på tycke av vem utför crafting.

Låt oss måla Pumpa Spöke målarbok Vill du Halloween färg sidor? Detta är en bild av Pumpa Spöke att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Pumpa Spöke färgning på Halloween. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Pumpa Spöke målarbok är Svenskt och förbinds till Halloween. Vår teckning av Pumpa Spöke är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Halloween att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Pumpa Spöke inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Halloween mest målade sidorna

Halloween Pumpa
6
6 av 10 - 53 röster
Målade
11418
gånger

Denna pumpa med en häxa hatt välkomnar oss än en gång till natten av Halloween, semester som firas på aftonen före Alla helgons dag och i vilken ristade pumpor, känd som jack-o\'-lantern, är en särskild ikon och symbol för semestern. Häxor är också väldigt typisk, som det också kallas Witch natten, och det är därför i denna målarbok vi kan se en häxa hatt, en hatt med en topp p ...

Halloween Katt
7
7 av 10 - 25 röster
Målade
11113
gånger

En katt klädd som Halloween. En liten katt med en häxa hatt med en spindel hängande och är inuti en huggen pumpa med ansikte och ögon. Den ristade pumpor är ett vanligt inslag i Halloween-festen. Katter är husdjur av häxor och en av de vanligaste sällskapsdjur hus, så vi var en symbol för Halloween.

Halloween Spindel
7
7 av 10 - 53 röster
Målade
11080
gånger

Alla självrespekt Halloween dekorationer bör ha spindlar och spindelväv. Om du vill inreda ditt sovrum för Halloween, kommer du att kunna göra det med denna teckning av en spindel. Du kan färglägga denna Halloween ritning på din dator och sedan skriva ut det, eller så kan du skriva ut denna teckning av en spindel att färga det på papper, klippa den och sedan hänga den på väggen. Du k ...