ALT DE LA IMAGEN

Mummie pojke

Halloween färg sidor

Mummie pojke

Mummie pojke

Mummie pojke målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Om du gillar Halloween, här vi ge dig denna nya målarbok av ett barn klädd som en mumie. Detta barn försöker skrämma dig med det monster pose, men du säkert inte var rädd alls. På Halloween kan du välja din favorit kostym att gå bus eller godis säga bus eller godis, och du kan skrämma bort dem som inte vill ge dig godis.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 9046 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 14 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 9046 gånger
LADDA VIT TECKNING
Mummie pojke
Färgläggning Sida av Mummie pojke

Målar sidan av en mumie kostym av en liten pojke. Den här pojken har bandagerad hans kropp helt, så att han kan se ut som en mumie och gå utanför skrämma bort folk och ha kul med sina vänner. Om du gillar Halloween också, försöka klä upp precis som honom. Kostymer, vare skrämmande eller skämt, alltid roligt, och du kan experimentera med din fantasi komma in i huden på ett tecken.

Låt oss måla Mummie pojke målarbok Vill du Halloween färg sidor? Detta är en bild av Mummie pojke att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Mummie pojke färgning på Halloween. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Mummie pojke målarbok är Svenskt och förbinds till Halloween. Vår teckning av Mummie pojke är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Halloween att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Mummie pojke inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Halloween mest målade sidorna

Halloween Pumpa
6
6 av 10 - 53 röster
Målade
10767
gånger

Denna pumpa med en häxa hatt välkomnar oss än en gång till natten av Halloween, semester som firas på aftonen före Alla helgons dag och i vilken ristade pumpor, känd som jack-o\'-lantern, är en särskild ikon och symbol för semestern. Häxor är också väldigt typisk, som det också kallas Witch natten, och det är därför i denna målarbok vi kan se en häxa hatt, en hatt med en topp p ...

Halloween Katt
7
7 av 10 - 25 röster
Målade
10519
gånger

En katt klädd som Halloween. En liten katt med en häxa hatt med en spindel hängande och är inuti en huggen pumpa med ansikte och ögon. Den ristade pumpor är ett vanligt inslag i Halloween-festen. Katter är husdjur av häxor och en av de vanligaste sällskapsdjur hus, så vi var en symbol för Halloween.

Halloween Spindel
7
7 av 10 - 53 röster
Målade
10490
gånger

Alla självrespekt Halloween dekorationer bör ha spindlar och spindelväv. Om du vill inreda ditt sovrum för Halloween, kommer du att kunna göra det med denna teckning av en spindel. Du kan färglägga denna Halloween ritning på din dator och sedan skriva ut det, eller så kan du skriva ut denna teckning av en spindel att färga det på papper, klippa den och sedan hänga den på väggen. Du k ...