ALT DE LA IMAGEN

Häxa flicka

Halloween färg sidor

Häxa flicka

Häxa flicka

Häxa flicka målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Flickan som syns i denna målarbok är klädd som en häxa, redo att gå skrämma på dörren till varje hus i utbyte mot godis. På Halloween, fler och fler barn går från hus till hus skrika bus eller godis för att få godis och kostymer som en häxa, ett spöke eller en vampyr är mycket populära. Om du också gillar Halloween, fira färgning dessa bilder.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 9091 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 36 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 9091 gånger
LADDA VIT TECKNING
Häxa flicka
Färgläggning Sida av Häxa flicka

Målar sidan av en liten flicka utklädd som en häxa, en med kostym för Halloween. De flesta traditionella monster är alltid närvarande vid Halloween partier, men folk också klä sig som mindre skrämmande saker, som pirater och prinsessor.

Låt oss måla Häxa flicka målarbok Vill du Halloween färg sidor? Detta är en bild av Häxa flicka att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Häxa flicka färgning på Halloween. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Häxa flicka målarbok är Svenskt och förbinds till Halloween. Vår teckning av Häxa flicka är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Halloween att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Häxa flicka inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Halloween mest målade sidorna

Halloween Pumpa
6
6 av 10 - 53 röster
Målade
10792
gånger

Denna pumpa med en häxa hatt välkomnar oss än en gång till natten av Halloween, semester som firas på aftonen före Alla helgons dag och i vilken ristade pumpor, känd som jack-o\'-lantern, är en särskild ikon och symbol för semestern. Häxor är också väldigt typisk, som det också kallas Witch natten, och det är därför i denna målarbok vi kan se en häxa hatt, en hatt med en topp p ...

Halloween Katt
7
7 av 10 - 25 röster
Målade
10539
gånger

En katt klädd som Halloween. En liten katt med en häxa hatt med en spindel hängande och är inuti en huggen pumpa med ansikte och ögon. Den ristade pumpor är ett vanligt inslag i Halloween-festen. Katter är husdjur av häxor och en av de vanligaste sällskapsdjur hus, så vi var en symbol för Halloween.

Halloween Spindel
7
7 av 10 - 53 röster
Målade
10515
gånger

Alla självrespekt Halloween dekorationer bör ha spindlar och spindelväv. Om du vill inreda ditt sovrum för Halloween, kommer du att kunna göra det med denna teckning av en spindel. Du kan färglägga denna Halloween ritning på din dator och sedan skriva ut det, eller så kan du skriva ut denna teckning av en spindel att färga det på papper, klippa den och sedan hänga den på väggen. Du k ...