ALT DE LA IMAGEN

Halloween Pumpa

Halloween färg sidor

Halloween Pumpa

Halloween Pumpa

Halloween Pumpa målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Denna pumpa med en häxa hatt välkomnar oss än en gång till natten av Halloween, semester som firas på aftonen före Alla helgons dag och i vilken ristade pumpor, känd som jack-o'-lantern, är en särskild ikon och symbol för semestern. Häxor är också väldigt typisk, som det också kallas Witch natten, och det är därför i denna målarbok vi kan se en häxa hatt, en hatt med en topp på toppen av pumpan. Vilken färg ska du ge denna ritning? Du kan använda gul eller apelsin, men också alla andra tonen du vill, även om det ser konstigt ut. Med våra färg ritningar du kan göra vad du vill, ditt val! Ha en trevlig Halloween!

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 11421 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 53 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 11421 gånger
LADDA VIT TECKNING
Halloween Pumpa
Färgläggning Sida av Halloween Pumpa

Den Halloween är en festival som håller gillade mer och mer varje gång i världen, särskilt för barn, men också i hög grad till vuxna, som dekorerar sina hus med saker från denna festival, precis som de gör till jul. Barn, däremot, väljer sina kostymer och förbereda för att bära dem och gå ut på gatorna i staden. Målet: att fylla sina påsar med godis. För att göra detta går de besöker husen i grannskapet och ber om godis till den som öppnar dörren, med en välkänd fras, \"bus eller godis\". Namnet på semestern kommer från sammandragning av \"all hallows kväll\" som betyder alla helgons eve. Det finns många legender och berättelser som syftar till att ge ett ursprung till den populära parti, men sanningen är att det är mest troligt en summa av alla dem som stiger Halloween, eller Häxor Natt. Hur som helst, vad som är bevisat är att alla gillar att ha roligt, och det är svårt att motstå om det är med kostymer och godis, så tveka inte och får färglägga dessa ritningar för att skapa din egen inredning med lite pengar. Du kan skriva ut, färg och klippa ut varje bild, göra kransar och åsar och dekorera varje möbel i huset. Det är bara en gång om året!

Låt oss måla Halloween Pumpa målarbok Vill du Halloween färg sidor? Detta är en bild av Halloween Pumpa att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Halloween Pumpa färgning på Halloween. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Halloween Pumpa målarbok är Svenskt och förbinds till Halloween. Vår teckning av Halloween Pumpa är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Halloween att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Halloween Pumpa inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Halloween mest målade sidorna

Halloween Katt
7
7 av 10 - 25 röster
Målade
11116
gånger

En katt klädd som Halloween. En liten katt med en häxa hatt med en spindel hängande och är inuti en huggen pumpa med ansikte och ögon. Den ristade pumpor är ett vanligt inslag i Halloween-festen. Katter är husdjur av häxor och en av de vanligaste sällskapsdjur hus, så vi var en symbol för Halloween.

Halloween Spindel
7
7 av 10 - 53 röster
Målade
11082
gånger

Alla självrespekt Halloween dekorationer bör ha spindlar och spindelväv. Om du vill inreda ditt sovrum för Halloween, kommer du att kunna göra det med denna teckning av en spindel. Du kan färglägga denna Halloween ritning på din dator och sedan skriva ut det, eller så kan du skriva ut denna teckning av en spindel att färga det på papper, klippa den och sedan hänga den på väggen. Du k ...

Halloween Affisch
7
7 av 10 - 36 röster
Målade
10637
gånger

I denna målarbok av ett skelett vi ge dig en idé för din Halloween dekoration. Du kan använda denna teckning av död med en blank skylt att färglägga honom som du vill och skriva vad man kommer att tänka på affischen. Du kan skriva en skräckhistoria, en annons eller en affisch för en Halloween-fest hemma, är inte de några bra idéer? Om du vill, kan du ladda ner den till datorn för at ...