ALT DE LA IMAGEN

Halloween Dekoration

Halloween färg sidor

Halloween Dekoration

Halloween Dekoration

Halloween Dekoration målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Vill du göra dina egna dekorationer för Halloween? Du kan skriva ut denna ritning på papper, färglägga den som du vill, klippa ut den och hänga den var du vill. Denna prydnad är en skiva där de verkar många pumpor, svart katt, och två barn utklädda till vampyrer. Du kan använda dina vanliga målningar, såsom markörer eller kritor, men du kan också prova med pensel och akvarell. Någon av dessa Halloween bilder du kan tjäna till att dekorera huset! En exklusiv design gjord av dig, och utan att spendera några pengar.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 9083 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 11 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 9083 gånger
LADDA VIT TECKNING
Halloween Dekoration
Färgläggning Sida av Halloween Dekoration

I denna ritning av en prydnad för Halloween vi ser några typiska objekt av allt hallows helgdagsafton. De mest populära symbol i denna festival är pumpa. När pumpor är huggna och stearinljus införs, kallas också Jack-o-lantern. I centrum kan du se en svart katt, som är nära knutna till häxor. I själva verket är Halloween också känd som Halloween. Och på båda sidor kan se några ungar utklädda till vampyrer, med en mask i ansiktet och en påse godis och godsaker. Detta är den traditionella hanteringen av \"bus eller godis\", vilket är att gå bus eller godis från hus till hus. Om du gör flera av dessa färgade ritningar och hänga dem hemma kan du dekorera rum på ett mycket enkelt och roligt. Dessutom får du även målning och kapning siffrorna, och du kan göra med dina vänner eller din familj.

Låt oss måla Halloween Dekoration målarbok Vill du Halloween färg sidor? Detta är en bild av Halloween Dekoration att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Halloween Dekoration färgning på Halloween. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Halloween Dekoration målarbok är Svenskt och förbinds till Halloween. Vår teckning av Halloween Dekoration är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Halloween att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Halloween Dekoration inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Halloween mest målade sidorna

Halloween Pumpa
6
6 av 10 - 53 röster
Målade
10549
gånger

Denna pumpa med en häxa hatt välkomnar oss än en gång till natten av Halloween, semester som firas på aftonen före Alla helgons dag och i vilken ristade pumpor, känd som jack-o\'-lantern, är en särskild ikon och symbol för semestern. Häxor är också väldigt typisk, som det också kallas Witch natten, och det är därför i denna målarbok vi kan se en häxa hatt, en hatt med en topp p ...

Halloween Katt
7
7 av 10 - 25 röster
Målade
10335
gånger

En katt klädd som Halloween. En liten katt med en häxa hatt med en spindel hängande och är inuti en huggen pumpa med ansikte och ögon. Den ristade pumpor är ett vanligt inslag i Halloween-festen. Katter är husdjur av häxor och en av de vanligaste sällskapsdjur hus, så vi var en symbol för Halloween.

Halloween Spindel
7
7 av 10 - 53 röster
Målade
10288
gånger

Alla självrespekt Halloween dekorationer bör ha spindlar och spindelväv. Om du vill inreda ditt sovrum för Halloween, kommer du att kunna göra det med denna teckning av en spindel. Du kan färglägga denna Halloween ritning på din dator och sedan skriva ut det, eller så kan du skriva ut denna teckning av en spindel att färga det på papper, klippa den och sedan hänga den på väggen. Du k ...