ALT DE LA IMAGEN

Frankenstein Dräkt

Halloween färg sidor

Frankenstein Dräkt

Frankenstein Dräkt

Frankenstein Dräkt målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Där har vi någon som är utklädd Frankensteins monster och han har sin godispåse klar. Men denna bild behöver lite färg, annars hans dräkt är ganska tråkigt. Du kan välja de färger som du gillar att färglägga denna Halloween ritning. Vad vi inte vet är, är detta den riktiga Frankenstein, som också vill godis? Hur som helst, verkar inte ha ett icke hotfullt uttryck. På allt hallows helgdagsafton, alla kan njuta av festen och grannlåt, även monster! Ha kul du också med våra roliga Halloween färg sidor och ritningar.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 8326 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 9 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 8326 gånger
LADDA VIT TECKNING
Frankenstein Dräkt
Färgläggning Sida av Frankenstein Dräkt

Dräkten du ser baseras på Frankenstein monster, som så småningom blev känd som hans skapare. Det är ett monster som skapats med olika bitar, och tack vare en elektrisk ström kom till liv. Det är ett monster ovillig och ganska dumt, men det har inte något ont och vara en väldigt oskyldig varelse. Så det är inte konstigt att han vill njuta av Halloween som barn, ber om godis, ropade \"bus eller godis?\". Du kan välja olika färger för att måla denna bild, med ljusa färger. Och du kan skriva ut ritningen för Frankenstein att måla på ett papper. Du kan använda dina favorit-målningar, antingen kritor, färgpennor, markörer eller ens akvareller. Med dessa ritningar, kommer din Halloween inredning vara bäst! När du är klar, kan du hänga den på väggen i ditt rum och användning av dekoration.

Låt oss måla Frankenstein Dräkt målarbok Vill du Halloween färg sidor? Detta är en bild av Frankenstein Dräkt att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Frankenstein Dräkt färgning på Halloween. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Frankenstein Dräkt målarbok är Svenskt och förbinds till Halloween. Vår teckning av Frankenstein Dräkt är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Halloween att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Frankenstein Dräkt inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Halloween mest målade sidorna

Halloween Pumpa
6
6 av 10 - 53 röster
Målade
10549
gånger

Denna pumpa med en häxa hatt välkomnar oss än en gång till natten av Halloween, semester som firas på aftonen före Alla helgons dag och i vilken ristade pumpor, känd som jack-o\'-lantern, är en särskild ikon och symbol för semestern. Häxor är också väldigt typisk, som det också kallas Witch natten, och det är därför i denna målarbok vi kan se en häxa hatt, en hatt med en topp p ...

Halloween Katt
7
7 av 10 - 25 röster
Målade
10335
gånger

En katt klädd som Halloween. En liten katt med en häxa hatt med en spindel hängande och är inuti en huggen pumpa med ansikte och ögon. Den ristade pumpor är ett vanligt inslag i Halloween-festen. Katter är husdjur av häxor och en av de vanligaste sällskapsdjur hus, så vi var en symbol för Halloween.

Halloween Spindel
7
7 av 10 - 53 röster
Målade
10288
gånger

Alla självrespekt Halloween dekorationer bör ha spindlar och spindelväv. Om du vill inreda ditt sovrum för Halloween, kommer du att kunna göra det med denna teckning av en spindel. Du kan färglägga denna Halloween ritning på din dator och sedan skriva ut det, eller så kan du skriva ut denna teckning av en spindel att färga det på papper, klippa den och sedan hänga den på väggen. Du k ...