ALT DE LA IMAGEN

Perfekt Pappa

Fars dag färg sidor

Perfekt Pappa

Perfekt Pappa

Perfekt Pappa målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Färglägg på nätet denna sida av en perfekt far med köksförkläde och moppen för att hålla allt rent, ta hand om barnet och fortfarande med ett stort leende. Vill du berätta för din pappa att han är den perfekta fadern? Sedan färga denna ritning på nätet för Fars Dag, så att du kan skriva ut den och ha den perfekta presenten till den Fars Dag att de säkert kommer att älska.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 8496 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 1.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
1

Betyg baseras på 1 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 8496 gånger
LADDA VIT TECKNING
Perfekt Pappa
Färgläggning Sida av Perfekt Pappa

Målar sidan av den perfekta fadern, att ta hand om alla hus sysslor som står i hans väg, som städning, matlagning eller att ta hand om barnen. Denna ritning för att skriva ut på Fars Dag är den perfekta presenten att ge till din pappa.

Låt oss måla Perfekt Pappa målarbok Vill du Fars dag färg sidor? Detta är en bild av Perfekt Pappa att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Perfekt Pappa färgning på Fars dag. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Perfekt Pappa målarbok är Svenskt och förbinds till Fars dag. Vår teckning av Perfekt Pappa är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Fars dag att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Perfekt Pappa inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Fars dag mest målade sidorna

Fader
7
7 av 10 - 14 röster
Målade
9968
gånger

Mannen som visas i denna målarbok representerar någon pappa, som visas i denna illustration med en vänlig och älskvärd uttryck. Denna ritning, när du har färgat det, är ett mycket bra sätt att skapa ett kort för fars dag. Bredvid ritningen, kan du skriva en dedikation, några känslomässiga fraser eller helt enkelt \"lyckliga fars dag pappa\" för att bli en gåva med sentimentalt värd ...

Fadern och Sonen
6
6 av 10 - 17 röster
Målade
9624
gånger

Färglägg på nätet denna fina teckning av en far som läser en bok till sin son, som har honom på knä. Denna vackra familj scen är en fin sak att skriva ut och färg. Om du färg det med kritor, kan du sedan ge den till din pappa så att han kan hänga den på kylskåpet. Färglägg denna ritning och gör din pappa en gåva.

Far och Dotter
6
6 av 10 - 19 röster
Målade
9200
gånger

Denna pappa verkar väldigt glad promenader i hand med sin dotter. Det är alltid sagt att döttrar är svagheten i deras fäder. Både flickan och hennes pappa kan vi konstatera den lycka de känner. Denna teckning för färgläggning är avsedd för någon liten flicka som vill göra en present till sin pappa. Med teckning färgat själv kan du skapa en fars dag present, till exempel som ett hä ...