ALT DE LA IMAGEN

Lycklig Dag, Pappa

Fars dag färg sidor

Lycklig Dag, Pappa

Lycklig Dag, Pappa

Lycklig Dag, Pappa målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I denna stil barn ritning kan se ett par som bara hade ett barn. Hon gratulerar sin man med meddelandet Lycklig Dag, Pappa. Denna teckning för färgning representerar lycka när en man blir pappa, och stilen verkar dras med ett litet barn. Denna teckning är perfekt för ett litet barn att be en av hans första Fars dag hälsning. Även om de kommer att behöva hjälp av en vuxen, men de kan färga nätet sin egen gåva eller ens måla på ett papper. För att göra detta, använda utskriftsknappen och få en kopia på ett papper. Detta gör det mycket enkelt att gratulera fars dag utan att spendera mycket pengar!

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 7909 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 7.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 7 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 7909 gånger
LADDA VIT TECKNING
Lycklig Dag, Pappa
Färgläggning Sida av Lycklig Dag, Pappa

Ha kul färglägga en bild av en far, en mor och deras barn.

Låt oss måla Lycklig Dag, Pappa målarbok Vill du Fars dag färg sidor? Detta är en bild av Lycklig Dag, Pappa att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Lycklig Dag, Pappa färgning på Fars dag. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Lycklig Dag, Pappa målarbok är Svenskt och förbinds till Fars dag. Vår teckning av Lycklig Dag, Pappa är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Fars dag att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Lycklig Dag, Pappa inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Fars dag mest målade sidorna

Fader
7
7 av 10 - 14 röster
Målade
9968
gånger

Mannen som visas i denna målarbok representerar någon pappa, som visas i denna illustration med en vänlig och älskvärd uttryck. Denna ritning, när du har färgat det, är ett mycket bra sätt att skapa ett kort för fars dag. Bredvid ritningen, kan du skriva en dedikation, några känslomässiga fraser eller helt enkelt \"lyckliga fars dag pappa\" för att bli en gåva med sentimentalt värd ...

Fadern och Sonen
6
6 av 10 - 17 röster
Målade
9624
gånger

Färglägg på nätet denna fina teckning av en far som läser en bok till sin son, som har honom på knä. Denna vackra familj scen är en fin sak att skriva ut och färg. Om du färg det med kritor, kan du sedan ge den till din pappa så att han kan hänga den på kylskåpet. Färglägg denna ritning och gör din pappa en gåva.

Far och Dotter
6
6 av 10 - 19 röster
Målade
9200
gånger

Denna pappa verkar väldigt glad promenader i hand med sin dotter. Det är alltid sagt att döttrar är svagheten i deras fäder. Både flickan och hennes pappa kan vi konstatera den lycka de känner. Denna teckning för färgläggning är avsedd för någon liten flicka som vill göra en present till sin pappa. Med teckning färgat själv kan du skapa en fars dag present, till exempel som ett hä ...