ALT DE LA IMAGEN

Första Fars Dag

Fars dag färg sidor

Första Fars Dag

Första Fars Dag

Första Fars Dag målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Denna nya pappa firar sin första fars dag, och eftersom barnet är fortfarande mycket liten, är allt den gör för att fira kasta en flaska till sin far. Om du är äldre än det här barnet, som fortfarande inte förstår massor av saker, kan du färglägga den här ritningen för att ge den till din pappa för fars dag.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 7567 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 3.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Betyg baseras på 1 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 7567 gånger
LADDA VIT TECKNING
Första Fars Dag
Färgläggning Sida av Första Fars Dag

Målar sidan av en far med sin baby son, firar sin första fars dag, även om hans barn inte inser det. Färglägg en barnvagn på nätet, en flaska och barnets far. Det är också en fars dag ritning för att skriva ut och ge bort till alla föräldrar i världen.

Låt oss måla Första Fars Dag målarbok Vill du Fars dag färg sidor? Detta är en bild av Första Fars Dag att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Första Fars Dag färgning på Fars dag. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Första Fars Dag målarbok är Svenskt och förbinds till Fars dag. Vår teckning av Första Fars Dag är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Fars dag att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Första Fars Dag inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Fars dag mest målade sidorna

Fader
7
7 av 10 - 14 röster
Målade
9414
gånger

Mannen som visas i denna målarbok representerar någon pappa, som visas i denna illustration med en vänlig och älskvärd uttryck. Denna ritning, när du har färgat det, är ett mycket bra sätt att skapa ett kort för fars dag. Bredvid ritningen, kan du skriva en dedikation, några känslomässiga fraser eller helt enkelt \"lyckliga fars dag pappa\" för att bli en gåva med sentimentalt värd ...

Fadern och Sonen
6
6 av 10 - 17 röster
Målade
9098
gånger

Färglägg på nätet denna fina teckning av en far som läser en bok till sin son, som har honom på knä. Denna vackra familj scen är en fin sak att skriva ut och färg. Om du färg det med kritor, kan du sedan ge den till din pappa så att han kan hänga den på kylskåpet. Färglägg denna ritning och gör din pappa en gåva.

Far och Dotter
6
6 av 10 - 19 röster
Målade
8672
gånger

Denna pappa verkar väldigt glad promenader i hand med sin dotter. Det är alltid sagt att döttrar är svagheten i deras fäder. Både flickan och hennes pappa kan vi konstatera den lycka de känner. Denna teckning för färgläggning är avsedd för någon liten flicka som vill göra en present till sin pappa. Med teckning färgat själv kan du skapa en fars dag present, till exempel som ett hä ...