ALT DE LA IMAGEN

Fars Dag Present

Fars dag färg sidor

Fars Dag Present

Fars Dag Present

Fars Dag Present målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I denna färg sida kan vi se en pappa med en Fars Dag närvarande, vilket är en slips som säger att jag älskar pappa. En slips är en typisk Fars Dag present, men om du vill vara originell i år, låt oss föreslå att du ger din pappa en teckning färgas av dig. Du kan färga det på nätet eller så kan du skriva ut den här målarbok och färga den själv med målningar.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 8842 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 3.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Betyg baseras på 24 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 8842 gånger
LADDA VIT TECKNING
Fars Dag Present
Färgläggning Sida av Fars Dag Present

Målar sidan av en Fars Dag present. Pappan i den här ritningen för utskrift är väldigt glad för att hans barn har gett honom en mycket kärleksfull slips för att tala om för honom att de älskar honom. Om du vill göra samma sak med din far, ge honom en vacker ritning till färg för fars dag.

Låt oss måla Fars Dag Present målarbok Vill du Fars dag färg sidor? Detta är en bild av Fars Dag Present att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Fars Dag Present färgning på Fars dag. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Fars Dag Present målarbok är Svenskt och förbinds till Fars dag. Vår teckning av Fars Dag Present är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Fars dag att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Fars Dag Present inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Fars dag mest målade sidorna

Fader
7
7 av 10 - 35 röster
Målade
10863
gånger

Mannen som visas i denna målarbok representerar någon pappa, som visas i denna illustration med en vänlig och älskvärd uttryck. Denna ritning, när du har färgat det, är ett mycket bra sätt att skapa ett kort för fars dag. Bredvid ritningen, kan du skriva en dedikation, några känslomässiga fraser eller helt enkelt \"lyckliga fars dag pappa\" för att bli en gåva med sentimentalt värd ...

Fadern och Sonen
6
6 av 10 - 38 röster
Målade
10504
gånger

Färglägg på nätet denna fina teckning av en far som läser en bok till sin son, som har honom på knä. Denna vackra familj scen är en fin sak att skriva ut och färg. Om du färg det med kritor, kan du sedan ge den till din pappa så att han kan hänga den på kylskåpet. Färglägg denna ritning och gör din pappa en gåva.

Far och Dotter
6
6 av 10 - 42 röster
Målade
10093
gånger

Denna pappa verkar väldigt glad promenader i hand med sin dotter. Det är alltid sagt att döttrar är svagheten i deras fäder. Både flickan och hennes pappa kan vi konstatera den lycka de känner. Denna teckning för färgläggning är avsedd för någon liten flicka som vill göra en present till sin pappa. Med teckning färgat själv kan du skapa en fars dag present, till exempel som ett hä ...