ALT DE LA IMAGEN

Far med Barn

Fars dag färg sidor

Far med Barn

Far med Barn

Far med Barn målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

En härlig bild av en pappa som ger flaskan till sin nyfödda son. Som ni ser är den här mannen noggrant håller sin barn inlindad i en filt för att fånga en förkylning. Att vara pappa är en av de lyckligaste ögonblicken i livet för en människa. Denna teckning för färgning kan vara ett trevligt sätt att gratulera en far i hans tidiga år som en förälder. Med den här bilden kan du skapa ett gratulationskort för föräldrar eftersom att ha barn är en anledning att fira och är något att vara stolt över. Vill du överraska din pappa på hans speciella dag? Tveka inte och laga själv en fin färgad ritning. Du kan göra detta med hjälp av vårt online-färg ansökan, eller skriva ut bilden och använda dina tavlor för att skapa en egen bild.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 9272 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 5.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 25 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 9272 gånger
LADDA VIT TECKNING
Far med Barn
Färgläggning Sida av Far med Barn

En mycket anbud scen av en far flaskmatning sin lilla barn inlindad i en filt.

Låt oss måla Far med Barn målarbok Vill du Fars dag färg sidor? Detta är en bild av Far med Barn att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Far med Barn färgning på Fars dag. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Far med Barn målarbok är Svenskt och förbinds till Fars dag. Vår teckning av Far med Barn är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Fars dag att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Far med Barn inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Fars dag mest målade sidorna

Fader
7
7 av 10 - 35 röster
Målade
10863
gånger

Mannen som visas i denna målarbok representerar någon pappa, som visas i denna illustration med en vänlig och älskvärd uttryck. Denna ritning, när du har färgat det, är ett mycket bra sätt att skapa ett kort för fars dag. Bredvid ritningen, kan du skriva en dedikation, några känslomässiga fraser eller helt enkelt \"lyckliga fars dag pappa\" för att bli en gåva med sentimentalt värd ...

Fadern och Sonen
6
6 av 10 - 38 röster
Målade
10504
gånger

Färglägg på nätet denna fina teckning av en far som läser en bok till sin son, som har honom på knä. Denna vackra familj scen är en fin sak att skriva ut och färg. Om du färg det med kritor, kan du sedan ge den till din pappa så att han kan hänga den på kylskåpet. Färglägg denna ritning och gör din pappa en gåva.

Far och Dotter
6
6 av 10 - 42 röster
Målade
10093
gånger

Denna pappa verkar väldigt glad promenader i hand med sin dotter. Det är alltid sagt att döttrar är svagheten i deras fäder. Både flickan och hennes pappa kan vi konstatera den lycka de känner. Denna teckning för färgläggning är avsedd för någon liten flicka som vill göra en present till sin pappa. Med teckning färgat själv kan du skapa en fars dag present, till exempel som ett hä ...