ALT DE LA IMAGEN

Far och Dotter

Fars dag färg sidor

Far och Dotter

Far och Dotter

Far och Dotter målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Denna pappa verkar väldigt glad promenader i hand med sin dotter. Det är alltid sagt att döttrar är svagheten i deras fäder. Både flickan och hennes pappa kan vi konstatera den lycka de känner. Denna teckning för färgläggning är avsedd för någon liten flicka som vill göra en present till sin pappa. Med teckning färgat själv kan du skapa en fars dag present, till exempel som ett hälsningskort. Om du present till din far oväntat, säkert du kommer att överraska och väcka honom. Ibland kan något så enkelt som en lugn promenad vara en bra tid att spendera tid far och dotter. Kommer du ihåg den här scenen till din barndom? Tja, kan du färg på nätet denna ritning som du vill. Berätta lycklig dag för din pappa med denna målarbok.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 9200 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 19 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 9200 gånger
LADDA VIT TECKNING
Far och Dotter
Färgläggning Sida av Far och Dotter

En mycket fin teckning av en pappa gick med sin dotter. En perfekt illustration gratulera dagen av fäderna.

Låt oss måla Far och Dotter målarbok Vill du Fars dag färg sidor? Detta är en bild av Far och Dotter att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Far och Dotter färgning på Fars dag. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Far och Dotter målarbok är Svenskt och förbinds till Fars dag. Vår teckning av Far och Dotter är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Fars dag att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Far och Dotter inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Fars dag mest målade sidorna

Fader
7
7 av 10 - 14 röster
Målade
9968
gånger

Mannen som visas i denna målarbok representerar någon pappa, som visas i denna illustration med en vänlig och älskvärd uttryck. Denna ritning, när du har färgat det, är ett mycket bra sätt att skapa ett kort för fars dag. Bredvid ritningen, kan du skriva en dedikation, några känslomässiga fraser eller helt enkelt \"lyckliga fars dag pappa\" för att bli en gåva med sentimentalt värd ...

Fadern och Sonen
6
6 av 10 - 17 röster
Målade
9624
gånger

Färglägg på nätet denna fina teckning av en far som läser en bok till sin son, som har honom på knä. Denna vackra familj scen är en fin sak att skriva ut och färg. Om du färg det med kritor, kan du sedan ge den till din pappa så att han kan hänga den på kylskåpet. Färglägg denna ritning och gör din pappa en gåva.

Far med sina Barn
4
4 av 10 - 9 röster
Målade
8848
gånger

I denna välbekanta scenen ser vi en pappa som bär på sina axlar sitt lilla barn, och handen bär hennes dotter. De måste gå tillsammans till parken för att leka med sin hund, en fin stubbsvans. Det enda som saknas från denna bild av Fars dag är en lite färg, och du är den du ska välja färger för denna illustration. Färg på nätet denna välbekanta scenen och skriver ut resultatet. D ...