ALT DE LA IMAGEN

Fadern och Sonen med Cykel

Fars dag färg sidor

Fadern och Sonen med Cykel

Fadern och Sonen med Cykel

Fadern och Sonen med Cykel målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

En typisk far och son scen är vad vi kan för att hon i denna färg sida av en far att lära sin son att cykla. Grabben är lite orolig, skakningar, men hans far är att hålla honom om han lutar för mycket eller förlorar kontrollen. Färglägg den här far och son ritning och göra dig pappa en present till Fars dag, för han kommer säkert att vara glad över det.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 6805 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 2.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Betyg baseras på 4 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 6805 gånger
LADDA VIT TECKNING
Fadern och Sonen med Cykel
Färgläggning Sida av Fadern och Sonen med Cykel

Målar Fars Dag sida av en vacker scen av en far och son där ungen är att lära sig att cykla tack vare hjälp av sin far, som hjälper honom att hålla balansen. Om du vill göra en present till din far, färg denna sida av pappor på nätet och ge den till honom som present.

Låt oss måla Fadern och Sonen med Cykel målarbok Vill du Fars dag färg sidor? Detta är en bild av Fadern och Sonen med Cykel att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Fadern och Sonen med Cykel färgning på Fars dag. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Fadern och Sonen med Cykel målarbok är Svenskt och förbinds till Fars dag. Vår teckning av Fadern och Sonen med Cykel är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Fars dag att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Fadern och Sonen med Cykel inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Fars dag mest målade sidorna

Fader
7
7 av 10 - 14 röster
Målade
7636
gånger

Mannen som visas i denna målarbok representerar någon pappa, som visas i denna illustration med en vänlig och älskvärd uttryck. Denna ritning, när du har färgat det, är ett mycket bra sätt att skapa ett kort för fars dag. Bredvid ritningen, kan du skriva en dedikation, några känslomässiga fraser eller helt enkelt \"lyckliga fars dag pappa\" för att bli en gåva med sentimentalt värd ...

Fadern och Sonen
6
6 av 10 - 17 röster
Målade
7521
gånger

Färglägg på nätet denna fina teckning av en far som läser en bok till sin son, som har honom på knä. Denna vackra familj scen är en fin sak att skriva ut och färg. Om du färg det med kritor, kan du sedan ge den till din pappa så att han kan hänga den på kylskåpet. Färglägg denna ritning och gör din pappa en gåva.

Far och Dotter
6
6 av 10 - 19 röster
Målade
6931
gånger

Denna pappa verkar väldigt glad promenader i hand med sin dotter. Det är alltid sagt att döttrar är svagheten i deras fäder. Både flickan och hennes pappa kan vi konstatera den lycka de känner. Denna teckning för färgläggning är avsedd för någon liten flicka som vill göra en present till sin pappa. Med teckning färgat själv kan du skapa en fars dag present, till exempel som ett hä ...