ALT DE LA IMAGEN

Den Bästa Fadern

Fars dag färg sidor

Den Bästa Fadern

Den Bästa Fadern

Den Bästa Fadern målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

I samband med firandet av fars dag, har här fått koppen guld med nummer 1, så att du vet vilken är den bästa föräldern. Om du också tror att din pappa är nummer ett, kan du färglägga bilden och sedan skriva ut den och ge den som en present till fars dag. Det kostar ingenting och din pappa kommer säkert att älska den.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 8840 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 7.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Betyg baseras på 3 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 8840 gånger
LADDA VIT TECKNING
Den Bästa Fadern
Färgläggning Sida av Den Bästa Fadern

Målar sidan av en far med koppen guld för bästa pappa i världen. Ett nummer en förälder, med en bild att skriva ut för fars dag, den perfekta presenten eftersom föräldrarna är mycket förtjust i sina barn göra hantverk för dem.

Låt oss måla Den Bästa Fadern målarbok Vill du Fars dag färg sidor? Detta är en bild av Den Bästa Fadern att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Den Bästa Fadern färgning på Fars dag. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Den Bästa Fadern målarbok är Svenskt och förbinds till Fars dag. Vår teckning av Den Bästa Fadern är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Fars dag att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Den Bästa Fadern inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Fars dag mest målade sidorna

Fader
7
7 av 10 - 35 röster
Målade
10315
gånger

Mannen som visas i denna målarbok representerar någon pappa, som visas i denna illustration med en vänlig och älskvärd uttryck. Denna ritning, när du har färgat det, är ett mycket bra sätt att skapa ett kort för fars dag. Bredvid ritningen, kan du skriva en dedikation, några känslomässiga fraser eller helt enkelt \"lyckliga fars dag pappa\" för att bli en gåva med sentimentalt värd ...

Fadern och Sonen
6
6 av 10 - 38 röster
Målade
9978
gånger

Färglägg på nätet denna fina teckning av en far som läser en bok till sin son, som har honom på knä. Denna vackra familj scen är en fin sak att skriva ut och färg. Om du färg det med kritor, kan du sedan ge den till din pappa så att han kan hänga den på kylskåpet. Färglägg denna ritning och gör din pappa en gåva.

Far och Dotter
6
6 av 10 - 40 röster
Målade
9559
gånger

Denna pappa verkar väldigt glad promenader i hand med sin dotter. Det är alltid sagt att döttrar är svagheten i deras fäder. Både flickan och hennes pappa kan vi konstatera den lycka de känner. Denna teckning för färgläggning är avsedd för någon liten flicka som vill göra en present till sin pappa. Med teckning färgat själv kan du skapa en fars dag present, till exempel som ett hä ...