ALT DE LA IMAGEN

familj med mor-och farföräldrar

Familjer färg sidor

familj med mor-och farföräldrar

Familj med mor-och farföräldrar

familj med mor-och farföräldrar målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

En bild av en hel familj så att du målar med färger. En scen där vi ser föräldrar med mor-och farföräldrar med barnet från hemmet. Son och sonson till de vuxna som finns i bilden. Du måste ge färg till var och en av de personer som ingår i familjen, far, mor, morfar, farmor och barn, som är i armarna på sin mormor.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 9516 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 19 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 9516 gånger
LADDA VIT TECKNING
familj med mor-och farföräldrar
Färgläggning Sida av familj med mor-och farföräldrar

En välbekant scen där alla familjemedlemmar samlas runt barnet. Ett barn i armarna på sin mormor, bredvid sin farfar, med sina föräldrar bakom. Alla familjemedlemmar samlades vid bordet du har te med bakverk. En lycklig familj med mor-och farföräldrar som är äldre familjens hus.

Låt oss måla familj med mor-och farföräldrar målarbok Vill du Familjer färg sidor? Detta är en bild av familj med mor-och farföräldrar att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida familj med mor-och farföräldrar färgning på Familjer. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom familj med mor-och farföräldrar målarbok är Svenskt och förbinds till Familjer. Vår teckning av familj med mor-och farföräldrar är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Familjer att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av familj med mor-och farföräldrar inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Familjer mest målade sidorna

Traditionella familjen
6
6 av 10 - 15 röster
Målade
3916
gånger

Bild av en traditionell svartvit familj med en far en mor, en son och en dotter. En av de många modeller av familjer i världen. En far och en mor med en son och en dotter. En välbekant scen som du kan måla med de färger du vill. En man och en kvinna med två barn, en pojke, klädd i en boll och en flicka. Alla tillsammans hålla händerna.

Familj med två mammor
7
7 av 10 - 11 röster
Målade
3112
gånger

En familj av ett barn med två mammor. Två kvinnor är glada mödrar till ett barn som visas i denna bild du målar färger för kläder och tecken från bilden. Det finns många typer av familjer, där allt som betyder är kärlek. Alltså har vi här ett exempel på en familj med två kvinnor som är både mödrar till ett barn. Alla ler och är glada i denna bild att måla färger.

Rolig familj
8
8 av 10 - 1 röster
Målade
2955
gånger

En ritning för vilken färg du målar en familj bestående av en far, en mor, ett barn och en baby. Raderna av ritningarna ser vi tecken på ett roligt sätt. Mycket enkla streck som definierar konturerna av siffrorna för alla familjemedlemmar. Pappan och mamman står bredvid vagnen där barnet är. Pojken står på axlarna av sin far. En rolig scen av en hel familj.