ALT DE LA IMAGEN

Dumma Mej 2

Färgläggning design av Dumma Mej 2

Dumma Mej 2 färg sidor

Dumma Mej 2 färg sidor för dig att måla färger och ha kul varje dag från vår hemsida ger färg till svartvita bilder. Din online fritid och nöjesområde.

Dumma Mej 2 färgläggningssidor

Kommentera!
Rösta!
Dela!
Delicious
Rekommenderad Dumma Mej 2 Målarbok

Bebis Skyddsling målarbok

Bebis Skyddsling målarbok

Denna bebis skyddsling tittar på oss oskyldigt i denna målarbok av en av Gru hjälpredor. I filmen Dumma mig 2 hantlangare är älskade karaktärer, både de kommer att ha sin egen film som heter skyddsling. Vid nu kan du njuta av dessa roliga och galna karaktärer med våra färg sidor, och du kan måla sina teckningar på datorn, online. Men om ... Läs mer

Dumma Mej 2 färgläggningssidor vare online färg

Dumma Mej 2 Färgläggningssidor

Nytt i Dumma Mej 2

Dumma Mej 2

Färgläggningssidor gratis på svenska om Dumma Mej 2 och tillhörande Du kan njuta av Dumma Mej 2 målarbilder, den andra delen av dessa roliga 3D-animerade filmer. I denna film är Gru inte en villain och har renoverats det att vara en god far. Han bor med sina tre döttrar, Agnes, Edith och Margo. Den anti-skurk Liga besluta infiltrera Gru att ta reda på identiteten hos en ond skurk. Lucy Wilde blir följeslagare Gru i sitt uppdrag. I vår Gru färg sidor kategori hittar du bilder på alla karaktärer i filmen. Noterbara skyddsling ritningar, Gru hjälpredor som redan ingår i hans familj. Om du har haft med din familj i denna film, även njuta av dessa färgämnen sidor av Dumma Mej 2. Denna film är lämplig för alla målgrupper, och för alla åldrar.

Dumma Mej 2 färg sidor att måla färgglada bilder på Internet för gratis. Utskrivbara bilder på Dumma Mej 2. Dumma mig 2 är den andra delen av Dumma Mej. I denna nya film Gru är inte längre en bov. Dr Nefarious lämnar honom för att han längtar hans skurk liv. Nu är den anti-skurk Liga som kräver Gru att hjälpa dem. Tillsammans med sin partner Lucy Wilde, måste de infiltrera in i en ond organisation för att avslöja identiteten hos en ny skurk. Den onde kallar sig El Macho. När tecknen är i trubbel, kommer de att få hjälp från dina vänner och familj för att rädda situationen. Denna film släpptes år 2013, och har röster skådespelare som Steve Carell (GRU), Miranda Cosgrove (Margo), Elsie Fisher (Agnes), Dana Gaier (Edith) och Kristen Wiig (Lucy Wilde). Slösa inte tid, och färgen nu bilder av Dumma Mej 2.. Här har du svartvita bilder på nätet av Dumma Mej 2 att måla och färg på svenska utan att behöva ladda ner något eller installera något på din dator. Nya ritningar av [NOMBRE-DDE-CATEGORIA]! och de bästa barnteckningar. färg sidor av Dumma Mej 2 att du kan måla från din dator eller skriva ut dem och färg dem för hand. Även du kan ladda ner till din dator på bilden för att skriva ut och färglägga alla gånger som du vill.