ALT DE LA IMAGEN

Timotej och Korpar

Dumbo färg sidor

Timotej och Korpar

Timotej och Korpar

Timotej och Korpar målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Timotej och Korpar är tecken från den animerade filmen från Walt Disney kallade Dumbo, denna film berättar historien om en liten elefant är skys av de andra djuren i djurparken där han arbetar, men har bland sina vänner till en liten mus som heter Timotej och kråkor som hjälper dig att upptäcka att du kan flyga och alla hamnar att vara vänner.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 9908 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 11 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 9908 gånger
LADDA VIT TECKNING
Timotej och Korpar
Färgläggning Sida av Timotej och Korpar

Dumbo är en film om cirkusdjur, såsom elefant Dumbo arbetar dvärg clowner nummer tillsammans med Timothy, den lilla musen. Kråkorna är svarta seriefigurer i filmen som hjälper Dumbo och musen Timotej att flyga med sina gigantiska öron.

Låt oss måla Timotej och Korpar målarbok Vill du Dumbo färg sidor? Detta är en bild av Timotej och Korpar att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Timotej och Korpar färgning på Dumbo. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Timotej och Korpar målarbok är Svenskt och förbinds till Dumbo. Vår teckning av Timotej och Korpar är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Dumbo att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Timotej och Korpar inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Dumbo mest målade sidorna

Flygande Dumbo
5
5 av 10 - 9 röster
Målade
13190
gånger

Dumbo är en elefant som kan flyga som har jätte öron vara en elefant är för liten. Dumbo flyga tillsammans med kråkor i filmen hjälp. Dumbo är en animerad film för barn som skapats av Walt Disney om levande djur på cirkusen, där Dumbo och hans familj arbete.

Lilla Tåget Lokomotiv
6
6 av 10 - 38 röster
Målade
11073
gånger

Lilla Tåget är anbudet motor dragande cirkusen tåget, och även har sin egen sång. Lilla Tåget är en rolig lokomotiv som är ansvarig för att transportera cirkus hela filmen Dumbo Walt Disney tecknad film. Det är en rolig lokomotiv och en av de mest minnesvärda karaktärer från filmen.

Dumbo och Hans Moder
5
5 av 10 - 0 röster
Målade
10350
gånger

Dumbo är en barn elefant som levereras av storken till mamman elefanten som arbetar i en cirkus. Dumbo är en barn elefant dvärg har jätte öron. På bilden ser vi när storken gör leverans av barnet till sin mor i ladugården där djuren bor cirkus. Barn om storken för dem, elefanterna också.