ALT DE LA IMAGEN

Lilla Tåget Lokomotiv

Dumbo färg sidor

Lilla Tåget Lokomotiv

Lilla Tåget Lokomotiv

Lilla Tåget Lokomotiv målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Lilla Tåget är anbudet motor dragande cirkusen tåget, och även har sin egen sång. Lilla Tåget är en rolig lokomotiv som är ansvarig för att transportera cirkus hela filmen Dumbo Walt Disney tecknad film. Det är en rolig lokomotiv och en av de mest minnesvärda karaktärer från filmen.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 11048 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 38 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 11048 gånger
LADDA VIT TECKNING
Lilla Tåget Lokomotiv
Färgläggning Sida av Lilla Tåget Lokomotiv

Lilla Tåget är en fiktiv ånglok och bland tecknen i 1941 Disney filmen, Dumbo, men har även medverkat i andra Disney-produktioner. Hans namn är en referens till Casey Jones, den berömda järnvägen ingenjör. En Disneyland attraktion, Lilla Tåget cirkus tåg, är baserad på Lilla Tåget. En ny version körs på Disneyland Paris.

Låt oss måla Lilla Tåget Lokomotiv målarbok Vill du Dumbo färg sidor? Detta är en bild av Lilla Tåget Lokomotiv att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Lilla Tåget Lokomotiv färgning på Dumbo. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Lilla Tåget Lokomotiv målarbok är Svenskt och förbinds till Dumbo. Vår teckning av Lilla Tåget Lokomotiv är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Dumbo att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Lilla Tåget Lokomotiv inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Dumbo mest målade sidorna

Flygande Dumbo
5
5 av 10 - 9 röster
Målade
13166
gånger

Dumbo är en elefant som kan flyga som har jätte öron vara en elefant är för liten. Dumbo flyga tillsammans med kråkor i filmen hjälp. Dumbo är en animerad film för barn som skapats av Walt Disney om levande djur på cirkusen, där Dumbo och hans familj arbete.

Dumbo och Hans Moder
5
5 av 10 - 0 röster
Målade
10326
gånger

Dumbo är en barn elefant som levereras av storken till mamman elefanten som arbetar i en cirkus. Dumbo är en barn elefant dvärg har jätte öron. På bilden ser vi när storken gör leverans av barnet till sin mor i ladugården där djuren bor cirkus. Barn om storken för dem, elefanterna också.

Dumbo och Kråkor
6
6 av 10 - 5 röster
Målade
10306
gånger

Dumbo är en dvärg elefant, för liten för att vara en elefant, men har jätte öron och som ett resultat kan flyga. I denna svartvita teckning att se vilken färg du målar Dumbo knuffas av kråkor på en klippa som lanseras i farten. Under Dumbo går Timothy mus och hans vän i röret bär fjäder som han tror hjälper honom fly.