ALT DE LA IMAGEN

Dumbo i ett Torn av Elefanter

Dumbo färg sidor

Dumbo i ett Torn av Elefanter

Dumbo i ett Torn av Elefanter

Dumbo i ett Torn av Elefanter målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Dumbo och hans familj arbetar elefanter på en cirkus. I denna svartvita teckning att se vilken färg du målar en grupp elefanter gör ett torn på en boll. Det är den tid då tornet kollapsar elefanter och se den lilla elefanten Dumbo fallit på golvet. Dumbo är en animerad film från Walt Disney.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 9995 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 5.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 7 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 9995 gånger
LADDA VIT TECKNING
Dumbo i ett Torn av Elefanter
Färgläggning Sida av Dumbo i ett Torn av Elefanter

Dumbo är en film som visar en värld av cirkusdjur lever i det, kan vi se elefanter som arbetar med clowner i komiska nummer som denna elefant upp torn gjorda av varandra och alla på en jätte boll men det är inte mycket stabil och slutar allt upp faller till marken. Lyckligtvis Dumbo är en elefant som kan flyga som har gigantiska öron.

Låt oss måla Dumbo i ett Torn av Elefanter målarbok Vill du Dumbo färg sidor? Detta är en bild av Dumbo i ett Torn av Elefanter att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Dumbo i ett Torn av Elefanter färgning på Dumbo. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Dumbo i ett Torn av Elefanter målarbok är Svenskt och förbinds till Dumbo. Vår teckning av Dumbo i ett Torn av Elefanter är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Dumbo att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Dumbo i ett Torn av Elefanter inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Dumbo mest målade sidorna

Flygande Dumbo
5
5 av 10 - 13 röster
Målade
13816
gånger

Dumbo är en elefant som kan flyga som har jätte öron vara en elefant är för liten. Dumbo flyga tillsammans med kråkor i filmen hjälp. Dumbo är en animerad film för barn som skapats av Walt Disney om levande djur på cirkusen, där Dumbo och hans familj arbete.

Lilla Tåget Lokomotiv
6
6 av 10 - 39 röster
Målade
11897
gånger

Lilla Tåget är anbudet motor dragande cirkusen tåget, och även har sin egen sång. Lilla Tåget är en rolig lokomotiv som är ansvarig för att transportera cirkus hela filmen Dumbo Walt Disney tecknad film. Det är en rolig lokomotiv och en av de mest minnesvärda karaktärer från filmen.

Dumbo och Hans Moder
3
3 av 10 - 1 röster
Målade
11005
gånger

Dumbo är en barn elefant som levereras av storken till mamman elefanten som arbetar i en cirkus. Dumbo är en barn elefant dvärg har jätte öron. På bilden ser vi när storken gör leverans av barnet till sin mor i ladugården där djuren bor cirkus. Barn om storken för dem, elefanterna också.