ALT DE LA IMAGEN

Dumbo och Timothy Mus

Dumbo färg sidor

Dumbo och Timothy Mus

Dumbo och Timothy Mus

Dumbo och Timothy Mus målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Dumbo är en liten elefant som bara har en vän, en mus som heter Timothy. De två djuren arbeta i cirkus, i clowner nummer. I denna ritning elefanten och musen sover. Dessa två karikatyrerna bryter tron att en mus och en elefant inte kan vara vänner, eftersom elefanter är rädda för möss.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 10364 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 5.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 15 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 10364 gånger
LADDA VIT TECKNING
Dumbo och Timothy Mus
Färgläggning Sida av Dumbo och Timothy Mus

Dumbo berättar om vänskapen mellan en mus (Timothy) och en elefant (Dumbo). Både djur och cirkusartister är kul i antal med clowner. Musen hjälper elefanten att alla kommer överens, eftersom en elefant är för liten för sitt slag och har jätte öron.

Låt oss måla Dumbo och Timothy Mus målarbok Vill du Dumbo färg sidor? Detta är en bild av Dumbo och Timothy Mus att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Dumbo och Timothy Mus färgning på Dumbo. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Dumbo och Timothy Mus målarbok är Svenskt och förbinds till Dumbo. Vår teckning av Dumbo och Timothy Mus är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Dumbo att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Dumbo och Timothy Mus inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Dumbo mest målade sidorna

Flygande Dumbo
5
5 av 10 - 13 röster
Målade
13816
gånger

Dumbo är en elefant som kan flyga som har jätte öron vara en elefant är för liten. Dumbo flyga tillsammans med kråkor i filmen hjälp. Dumbo är en animerad film för barn som skapats av Walt Disney om levande djur på cirkusen, där Dumbo och hans familj arbete.

Lilla Tåget Lokomotiv
6
6 av 10 - 39 röster
Målade
11897
gånger

Lilla Tåget är anbudet motor dragande cirkusen tåget, och även har sin egen sång. Lilla Tåget är en rolig lokomotiv som är ansvarig för att transportera cirkus hela filmen Dumbo Walt Disney tecknad film. Det är en rolig lokomotiv och en av de mest minnesvärda karaktärer från filmen.

Dumbo och Hans Moder
3
3 av 10 - 1 röster
Målade
11005
gånger

Dumbo är en barn elefant som levereras av storken till mamman elefanten som arbetar i en cirkus. Dumbo är en barn elefant dvärg har jätte öron. På bilden ser vi när storken gör leverans av barnet till sin mor i ladugården där djuren bor cirkus. Barn om storken för dem, elefanterna också.