ALT DE LA IMAGEN

Dumbo och Hans Moder

Dumbo färg sidor

Dumbo och Hans Moder

Dumbo och Hans Moder

Dumbo och Hans Moder målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Dumbo är en barn elefant som levereras av storken till mamman elefanten som arbetar i en cirkus. Dumbo är en barn elefant dvärg har jätte öron. På bilden ser vi när storken gör leverans av barnet till sin mor i ladugården där djuren bor cirkus. Barn om storken för dem, elefanterna också.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 10326 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 5.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 0 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 10326 gånger
LADDA VIT TECKNING
Dumbo och Hans Moder
Färgläggning Sida av Dumbo och Hans Moder

Dumbo är en animerad film som skapats av Walt Disney tala om cirkusdjur fokuserar berättelsen om den lilla dvärgen elefant som diskrimineras genom de andra djuren som är för liten, även om hans mor om du bryr dig och sjunger en av de vackraste låtar från Disney filmer.

Låt oss måla Dumbo och Hans Moder målarbok Vill du Dumbo färg sidor? Detta är en bild av Dumbo och Hans Moder att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Dumbo och Hans Moder färgning på Dumbo. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Dumbo och Hans Moder målarbok är Svenskt och förbinds till Dumbo. Vår teckning av Dumbo och Hans Moder är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Dumbo att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Dumbo och Hans Moder inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Dumbo mest målade sidorna

Flygande Dumbo
5
5 av 10 - 9 röster
Målade
13166
gånger

Dumbo är en elefant som kan flyga som har jätte öron vara en elefant är för liten. Dumbo flyga tillsammans med kråkor i filmen hjälp. Dumbo är en animerad film för barn som skapats av Walt Disney om levande djur på cirkusen, där Dumbo och hans familj arbete.

Lilla Tåget Lokomotiv
6
6 av 10 - 38 röster
Målade
11048
gånger

Lilla Tåget är anbudet motor dragande cirkusen tåget, och även har sin egen sång. Lilla Tåget är en rolig lokomotiv som är ansvarig för att transportera cirkus hela filmen Dumbo Walt Disney tecknad film. Det är en rolig lokomotiv och en av de mest minnesvärda karaktärer från filmen.

Dumbo och Kråkor
6
6 av 10 - 5 röster
Målade
10306
gånger

Dumbo är en dvärg elefant, för liten för att vara en elefant, men har jätte öron och som ett resultat kan flyga. I denna svartvita teckning att se vilken färg du målar Dumbo knuffas av kråkor på en klippa som lanseras i farten. Under Dumbo går Timothy mus och hans vän i röret bär fjäder som han tror hjälper honom fly.