ALT DE LA IMAGEN

Dumbo och Kråkor

Dumbo färg sidor

Dumbo och Kråkor

Dumbo och Kråkor

Dumbo och Kråkor målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Dumbo är en dvärg elefant, för liten för att vara en elefant, men har jätte öron och som ett resultat kan flyga. I denna svartvita teckning att se vilken färg du målar Dumbo knuffas av kråkor på en klippa som lanseras i farten. Under Dumbo går Timothy mus och hans vän i röret bär fjäder som han tror hjälper honom fly.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 10306 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 5 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 10306 gånger
LADDA VIT TECKNING
Dumbo och Kråkor
Färgläggning Sida av Dumbo och Kråkor

Dumbo är en Walt Disney-film om en liten elefant som diskrimineras av cirkusdjur lever tills det upptäcks som kan flyga, som upptäcker mus med Timothy och kråkor som visas i denna ritning, driver att flyga.

Låt oss måla Dumbo och Kråkor målarbok Vill du Dumbo färg sidor? Detta är en bild av Dumbo och Kråkor att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Dumbo och Kråkor färgning på Dumbo. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Dumbo och Kråkor målarbok är Svenskt och förbinds till Dumbo. Vår teckning av Dumbo och Kråkor är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Dumbo att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Dumbo och Kråkor inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Dumbo mest målade sidorna

Flygande Dumbo
5
5 av 10 - 9 röster
Målade
13166
gånger

Dumbo är en elefant som kan flyga som har jätte öron vara en elefant är för liten. Dumbo flyga tillsammans med kråkor i filmen hjälp. Dumbo är en animerad film för barn som skapats av Walt Disney om levande djur på cirkusen, där Dumbo och hans familj arbete.

Lilla Tåget Lokomotiv
6
6 av 10 - 38 röster
Målade
11047
gånger

Lilla Tåget är anbudet motor dragande cirkusen tåget, och även har sin egen sång. Lilla Tåget är en rolig lokomotiv som är ansvarig för att transportera cirkus hela filmen Dumbo Walt Disney tecknad film. Det är en rolig lokomotiv och en av de mest minnesvärda karaktärer från filmen.

Dumbo och Hans Moder
5
5 av 10 - 0 röster
Målade
10324
gånger

Dumbo är en barn elefant som levereras av storken till mamman elefanten som arbetar i en cirkus. Dumbo är en barn elefant dvärg har jätte öron. På bilden ser vi när storken gör leverans av barnet till sin mor i ladugården där djuren bor cirkus. Barn om storken för dem, elefanterna också.