ALT DE LA IMAGEN

Dumbo i Brand

Dumbo färg sidor

Dumbo i Brand

Dumbo i Brand

Dumbo i Brand målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Dumbo är en liten elefant som arbetar med cirkus clowner gör komedi rutiner. På bilden ser vi Dumbo är på toppen av en brinnande byggnad är en brand där de brand clowner och måste rädda elefanten. Dumbo är en animerad film från Walt Disney på cirkusdjur.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 9685 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 5.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 0 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 9685 gånger
LADDA VIT TECKNING
Dumbo i Brand
Färgläggning Sida av Dumbo i Brand

Dumbo är på toppen av en byggnad där det finns en falsk eld och brandmän, som är de cirkus clowner, kommer att rädda och släcka elden. Vid denna punkt i filmen är när vi upptäcker att Dumbo, elefanten som har stora öron, eftersom de kan flyga och skjuta flugor, flyr lågorna.

Låt oss måla Dumbo i Brand målarbok Vill du Dumbo färg sidor? Detta är en bild av Dumbo i Brand att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Dumbo i Brand färgning på Dumbo. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Dumbo i Brand målarbok är Svenskt och förbinds till Dumbo. Vår teckning av Dumbo i Brand är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Dumbo att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Dumbo i Brand inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Dumbo mest målade sidorna

Flygande Dumbo
5
5 av 10 - 9 röster
Målade
13166
gånger

Dumbo är en elefant som kan flyga som har jätte öron vara en elefant är för liten. Dumbo flyga tillsammans med kråkor i filmen hjälp. Dumbo är en animerad film för barn som skapats av Walt Disney om levande djur på cirkusen, där Dumbo och hans familj arbete.

Lilla Tåget Lokomotiv
6
6 av 10 - 38 röster
Målade
11048
gånger

Lilla Tåget är anbudet motor dragande cirkusen tåget, och även har sin egen sång. Lilla Tåget är en rolig lokomotiv som är ansvarig för att transportera cirkus hela filmen Dumbo Walt Disney tecknad film. Det är en rolig lokomotiv och en av de mest minnesvärda karaktärer från filmen.

Dumbo och Hans Moder
5
5 av 10 - 0 röster
Målade
10326
gånger

Dumbo är en barn elefant som levereras av storken till mamman elefanten som arbetar i en cirkus. Dumbo är en barn elefant dvärg har jätte öron. På bilden ser vi när storken gör leverans av barnet till sin mor i ladugården där djuren bor cirkus. Barn om storken för dem, elefanterna också.