ALT DE LA IMAGEN

Drake Liten

Drakar färg sidor

Drake Liten

Drake Liten

Drake Liten målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Drakar är mytologiska djur som kläcks från ägg och jätte reptiler. I denna ritning för barn har en liten drake, en barn som redan har sina vingar och horn. Drakar kan flyga och denna lilla draken har stora vingar att flyga när och skjuta eld.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 10262 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 46 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 10262 gånger
LADDA VIT TECKNING
Drake Liten
Färgläggning Sida av Drake Liten

Liten drake är en reptil som kan flyga och andas eld. Denna lilla draken ser ut som en leksak, men drakar är farliga fiender i berättelser, legender och folksagor. Djur som är födda i fantasy legender.

Låt oss måla Drake Liten målarbok Vill du Drakar färg sidor? Detta är en bild av Drake Liten att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Drake Liten färgning på Drakar. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Drake Liten målarbok är Svenskt och förbinds till Drakar. Vår teckning av Drake Liten är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Drakar att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Drake Liten inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Drakar mest målade sidorna

Flygande Drake
5
5 av 10 - 60 röster
Målade
8931
gånger

Färg detta flygande drake med det färgschema som du vill. Du kan färglägga med en bas färg och ge detaljer som fläckar, ränder eller något som kommer att tänka. Denna eldiga draken flyger över himlen med sina vingar vidöppna. Färgning en fantastisk drake som du kan färglägga nätet utan att ladda ner eller installera några filer.

Vuxen Drake
6
6 av 10 - 35 röster
Målade
8874
gånger

Hemskt drake täckt med eld. När drakarna föds är som små dinosaurier, eftersom de är reptiler, men här är en vuxen drake eld är täckt. Drakar är mytologiska djur kan skjuta eld från hans mun och elden inte skada dem i många legender matas ur askan, så bränner bönder fält och förstöra städer.

Draken Zombie
6
6 av 10 - 17 röster
Målade
7872
gånger

Denna zombie drake har tillbaka till livet så att du färgar det som du vill. Nu kan du färg på nätet denna teckning av en drake med en skräckinjagande zombie look. Drakar är mytologiska djur som fyller legender och berättelser fantasi. Ibland är de modiga allierade eller fruktansvärda fiender. Ha kul med denna målarbok av en död drake.