ALT DE LA IMAGEN

Mag-tarmkanalen

Delar av Kroppen färg sidor

Mag-tarmkanalen

Mag-tarmkanalen

Mag-tarmkanalen målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Denna kroppsdel ​​är den uppsättning av organ som är inblandade i rötningsprocessen. Du kan se att allt verkar, från tiden för att äta mat med munnen, passerar den genom svalget och matstrupen, magsäcken upplösning och absorption av näringsämnen genom tunntarmen och tjocktarmen, tills de blev uteslutna. Hela processen kan delas in i fyra huvudåtgärder, som är transport (förflyttning av mat), sekretion (magsaft), absorption (vitaminer i tarmen) och utsöndring (när avföring utvisas). Dessutom andra organ som deltar i processen, som vi ser det lever i den centrala delen stora, eller bukspottkörteln, vilket är under magen. Rötningsprocessen är densamma i alla icke idisslare.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 9731 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 40 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 9731 gånger
LADDA VIT TECKNING
Mag-tarmkanalen
Färgläggning Sida av Mag-tarmkanalen

En ritning där du kan färglägga varje kroppsorgan som utgör mag-tarmkanalen. Matsmältningssystemet består av följande organ, du namnge dem i den ordning i vilken maten passerar genom dem. Är i munnen, svalget, matstrupen, magsäcken, tunntarmen , tjocktarmen och anus. Vidare andra organ är också involverade längs processen, vilka är levern, bukspottkörteln och mjälten. Rötningsprocessen är hur den mänskliga kroppen är ansvarig för att omvandla maten vi äter till ämnen som tas upp av kroppen. Maten vi äter kan stanna kvar i magen 3-4 timmar tills de bryts ner. Som du ser det är en lång och komplicerad process som är nödvändig för livet. Med denna ritning kommer du att lära dig mer om var och en av de organ som.

Låt oss måla Mag-tarmkanalen målarbok Vill du Delar av Kroppen färg sidor? Detta är en bild av Mag-tarmkanalen att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Mag-tarmkanalen färgning på Delar av Kroppen. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Mag-tarmkanalen målarbok är Svenskt och förbinds till Delar av Kroppen. Vår teckning av Mag-tarmkanalen är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Delar av Kroppen att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Mag-tarmkanalen inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Delar av Kroppen mest målade sidorna

Människokroppen
4
4 av 10 - 60 röster
Målade
12620
gånger

Nu kan du färga denna målarbok av den mänskliga kroppen, eller så kan du även använda den här ritningen för att skriva ut den ur skrivaren, färg det och skriva ner de olika delarna av kroppen som var och pilen pekar på. Att lära sig om mänskliga kroppsdelar kan bli väldigt kul! Du kan peka på musklerna, benen, organ i matsmältningssystemet och de som i andningsorganen.

Hand
5
5 av 10 - 27 röster
Målade
11464
gånger

Med denna färg sida du kommer att lära dig de delar av en hand. Du förstår, handen har en palm som är vidöppen, och lämnar fem fingrar. Tummen är i en annan riktning än de andra fyra fingrar (index, mellersta, ring-och lillfinger) och det tjänar oss så att vi kan plocka upp föremål och använda alla typer av verktyg.

Ben
6
6 av 10 - 16 röster
Målade
10548
gånger

Lär de delar av den mänskliga kroppen färgning ett ben, vilket är det tredje segmentet av den nedre extremiteten, som artikulerar med låret i knävecken och artikulerar med fots genom vristen. I vardagligt språk, är ben kallas för den fullständiga nedre extremiteterna. Med benen kan utföra många aktiviteter, såsom promenader, löpning eller hopp. Färg Det här benet och lära sig de v ...