ALT DE LA IMAGEN

Huvud

Delar av Kroppen färg sidor

Huvud

Huvud

Huvud målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Färg detta huvud och upptäcka olika delar och element som ingår i den. Med denna målarbok av det mänskliga huvudet ser du var ögon, öron, näsa eller mun är belägna. Kan du säga vart lukt, hörsel, syn eller smak är? Ha kul medan du lär dig de delar av det mänskliga huvudet.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 10437 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 5.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 17 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 10437 gånger
LADDA VIT TECKNING
Huvud
Färgläggning Sida av Huvud

Färgläggning ritning av det mänskliga huvudet, till en ritning skriva ut och lära sig de delar av huvudet, där barnen kan färga och lära ögonen med synsinnet, öronen med hörseln, munnen med smaksinne, eller näsan med luktsinnet. En målarbok av den mänskliga kroppen för att lära spela.

Låt oss måla Huvud målarbok Vill du Delar av Kroppen färg sidor? Detta är en bild av Huvud att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Huvud färgning på Delar av Kroppen. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Huvud målarbok är Svenskt och förbinds till Delar av Kroppen. Vår teckning av Huvud är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Delar av Kroppen att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Huvud inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Delar av Kroppen mest målade sidorna

Människokroppen
4
4 av 10 - 60 röster
Målade
13604
gånger

Nu kan du färga denna målarbok av den mänskliga kroppen, eller så kan du även använda den här ritningen för att skriva ut den ur skrivaren, färg det och skriva ner de olika delarna av kroppen som var och pilen pekar på. Att lära sig om mänskliga kroppsdelar kan bli väldigt kul! Du kan peka på musklerna, benen, organ i matsmältningssystemet och de som i andningsorganen.

Hand
5
5 av 10 - 27 röster
Målade
12342
gånger

Med denna färg sida du kommer att lära dig de delar av en hand. Du förstår, handen har en palm som är vidöppen, och lämnar fem fingrar. Tummen är i en annan riktning än de andra fyra fingrar (index, mellersta, ring-och lillfinger) och det tjänar oss så att vi kan plocka upp föremål och använda alla typer av verktyg.

Ben
6
6 av 10 - 16 röster
Målade
11454
gånger

Lär de delar av den mänskliga kroppen färgning ett ben, vilket är det tredje segmentet av den nedre extremiteten, som artikulerar med låret i knävecken och artikulerar med fots genom vristen. I vardagligt språk, är ben kallas för den fullständiga nedre extremiteterna. Med benen kan utföra många aktiviteter, såsom promenader, löpning eller hopp. Färg Det här benet och lära sig de v ...