ALT DE LA IMAGEN

Hjärna

Delar av Kroppen färg sidor

Hjärna

Hjärna

Hjärna målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Detta är det organ som är belägen inne i skallen, och är en av de mest komplexa av hela den mänskliga kroppen. Hjärnan är mycket viktigt eftersom det är ansvarig för samordningen av alla andra organ för att utföra en gemensam aktivitet. Detta organ är det centrala nervsystemet. Har sådana viktiga funktioner som minne, tänkande, språk eller känslor. Och med det vår kropp kan identifiera och tolka de stimuli som når oss genom sinnena syn, hörsel, känsel, smak och lukt. För att vara en så viktig och känslig orgel, skyddas av ett tjockt lager av ben i skallen, för att skydda den mot oavsiktlig slag. Hjärnan är uppdelad i högra hjärnhalvan och vänster hjärnhalva. Inom detta organ är var är nervceller.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 9173 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 18 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 9173 gånger
LADDA VIT TECKNING
Hjärna
Färgläggning Sida av Hjärna

Färgläggning en ritning av hjärnan, huvudorgan i det centrala nervsystemet. Denna kroppsdel ​​kan också kallas hjärnbarken, och är där nervimpulser och nervceller som gör alla ryggradsdjur (inklusive människan) kan samordna alla kroppens organ är koncentrerade. När det gäller människor är det organ där resonemanget är. En huvudsaklig del av hjärnan som kallas grå substans, där majoriteten av neuronema är koncentrerade. I Hjässloben känsla i nackloben är synsinnet, i frontalloben området är motorisk och omdöme, och i den temporala loberna lukt och hörsel uppfattas. Du förstår, är mycket viktig, komplex och skör denna del av kroppen. Det är därför väl skyddade inne i hjärnskålen i skallen. För den mänskliga hjärnan att fungera kräver riktigt blod för att transportera tillräckligt syre och socker, och detta uppnås genom goda mat mängder.

Låt oss måla Hjärna målarbok Vill du Delar av Kroppen färg sidor? Detta är en bild av Hjärna att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Hjärna färgning på Delar av Kroppen. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Hjärna målarbok är Svenskt och förbinds till Delar av Kroppen. Vår teckning av Hjärna är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Delar av Kroppen att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Hjärna inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Delar av Kroppen mest målade sidorna

Människokroppen
4
4 av 10 - 60 röster
Målade
12620
gånger

Nu kan du färga denna målarbok av den mänskliga kroppen, eller så kan du även använda den här ritningen för att skriva ut den ur skrivaren, färg det och skriva ner de olika delarna av kroppen som var och pilen pekar på. Att lära sig om mänskliga kroppsdelar kan bli väldigt kul! Du kan peka på musklerna, benen, organ i matsmältningssystemet och de som i andningsorganen.

Hand
5
5 av 10 - 27 röster
Målade
11464
gånger

Med denna färg sida du kommer att lära dig de delar av en hand. Du förstår, handen har en palm som är vidöppen, och lämnar fem fingrar. Tummen är i en annan riktning än de andra fyra fingrar (index, mellersta, ring-och lillfinger) och det tjänar oss så att vi kan plocka upp föremål och använda alla typer av verktyg.

Ben
6
6 av 10 - 16 röster
Målade
10548
gånger

Lär de delar av den mänskliga kroppen färgning ett ben, vilket är det tredje segmentet av den nedre extremiteten, som artikulerar med låret i knävecken och artikulerar med fots genom vristen. I vardagligt språk, är ben kallas för den fullständiga nedre extremiteterna. Med benen kan utföra många aktiviteter, såsom promenader, löpning eller hopp. Färg Det här benet och lära sig de v ...