ALT DE LA IMAGEN

Hand

Delar av Kroppen färg sidor

Hand

Hand

Hand målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Med denna färg sida du kommer att lära dig de delar av en hand. Du förstår, handen har en palm som är vidöppen, och lämnar fem fingrar. Tummen är i en annan riktning än de andra fyra fingrar (index, mellersta, ring-och lillfinger) och det tjänar oss så att vi kan plocka upp föremål och använda alla typer av verktyg.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 12346 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 5.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Betyg baseras på 27 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 12346 gånger
LADDA VIT TECKNING
Hand
Färgläggning Sida av Hand

Hand målarbok, vilket är där armarna ändar, som är de övre extremiteterna. Med händerna gör vi vardagliga aktiviteter som ofta inte är medvetna om att vi gör, som att ta saker, använda verktyg eller greppa.

Låt oss måla Hand målarbok Vill du Delar av Kroppen färg sidor? Detta är en bild av Hand att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Hand färgning på Delar av Kroppen. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Hand målarbok är Svenskt och förbinds till Delar av Kroppen. Vår teckning av Hand är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Delar av Kroppen att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Hand inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Delar av Kroppen mest målade sidorna

Människokroppen
4
4 av 10 - 60 röster
Målade
13607
gånger

Nu kan du färga denna målarbok av den mänskliga kroppen, eller så kan du även använda den här ritningen för att skriva ut den ur skrivaren, färg det och skriva ner de olika delarna av kroppen som var och pilen pekar på. Att lära sig om mänskliga kroppsdelar kan bli väldigt kul! Du kan peka på musklerna, benen, organ i matsmältningssystemet och de som i andningsorganen.

Ben
6
6 av 10 - 16 röster
Målade
11458
gånger

Lär de delar av den mänskliga kroppen färgning ett ben, vilket är det tredje segmentet av den nedre extremiteten, som artikulerar med låret i knävecken och artikulerar med fots genom vristen. I vardagligt språk, är ben kallas för den fullständiga nedre extremiteterna. Med benen kan utföra många aktiviteter, såsom promenader, löpning eller hopp. Färg Det här benet och lära sig de v ...

Öron
5
5 av 10 - 17 röster
Målade
11316
gånger

Nu kan lära formen av ett öra, en del av hörapparaten, som kan ses på båda sidorna av huvudet. Ett öra kan också kallas öronmussla eller atrium, och varje person har helt andra former och veck öronen. Med denna målarbok för utskrift av ett öra som du kommer att kunna lära sig mer av de mänskliga kroppsdelar och ha kul färg.