ALT DE LA IMAGEN

Fötter

Delar av Kroppen färg sidor

Fötter

Fötter

Fötter målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Lär dig att rita fötter tack med denna ritning för att skriva ut eller målarbok. Titta på de fem tårna och fotleden som ansluter benet till foten, vilket gör att foten för att gå för promenader eller jogging. Om du tänker på det, det finns många dagliga verksamheter som ingår i fötterna. Hur mycket minns du att göra med fötterna?

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 8765 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 4.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Betyg baseras på 9 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 8765 gånger
LADDA VIT TECKNING
Fötter
Färgläggning Sida av Fötter

Målar sidan av fötter, fingrar och vrist. Med teckningar av kroppsdelar kan lära sig mycket om formen på foten och fotleden. Denna teckning i de nedre extremiteterna är perfekta för att lära sig delar av kroppen med roliga. Nu kan du rita en fot så lätt.

Låt oss måla Fötter målarbok Vill du Delar av Kroppen färg sidor? Detta är en bild av Fötter att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Fötter färgning på Delar av Kroppen. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Fötter målarbok är Svenskt och förbinds till Delar av Kroppen. Vår teckning av Fötter är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Delar av Kroppen att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Fötter inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Delar av Kroppen mest målade sidorna

Människokroppen
4
4 av 10 - 60 röster
Målade
12620
gånger

Nu kan du färga denna målarbok av den mänskliga kroppen, eller så kan du även använda den här ritningen för att skriva ut den ur skrivaren, färg det och skriva ner de olika delarna av kroppen som var och pilen pekar på. Att lära sig om mänskliga kroppsdelar kan bli väldigt kul! Du kan peka på musklerna, benen, organ i matsmältningssystemet och de som i andningsorganen.

Hand
5
5 av 10 - 27 röster
Målade
11464
gånger

Med denna färg sida du kommer att lära dig de delar av en hand. Du förstår, handen har en palm som är vidöppen, och lämnar fem fingrar. Tummen är i en annan riktning än de andra fyra fingrar (index, mellersta, ring-och lillfinger) och det tjänar oss så att vi kan plocka upp föremål och använda alla typer av verktyg.

Ben
6
6 av 10 - 16 röster
Målade
10548
gånger

Lär de delar av den mänskliga kroppen färgning ett ben, vilket är det tredje segmentet av den nedre extremiteten, som artikulerar med låret i knävecken och artikulerar med fots genom vristen. I vardagligt språk, är ben kallas för den fullständiga nedre extremiteterna. Med benen kan utföra många aktiviteter, såsom promenader, löpning eller hopp. Färg Det här benet och lära sig de v ...