ALT DE LA IMAGEN

Fot

Delar av Kroppen färg sidor

Fot

Fot

Fot målarbok

Tycker du det? Klicka bara på!
Kommentera!
Rösta!
Pin It!
Delicious
Beskrivning:

Det bästa sättet att lära sig delar av kroppen är att färga denna färg sida av en fot, till exempel för att lära sig alla delar av våra fötter, som är slutet på de nedre extremiteterna, eller ben, och det är vad vi stöder när man går . Gillar du att springa, hoppa eller dansa? Väl tänka mig hur viktiga är fötterna för att utföra dessa aktiviteter.

Gånger Målad:

Denna målarbok har målats 9887 gånger på nätet. Ranking 0 av De bästa färgämnen sidor.

Betyg

Vi vill veta vad målarna tänker på varje målarbok. Denna målarbok har en rating på andra användare av 6.

Betygsätt den här bilden

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Betyg baseras på 11 användarnas synpunkter

MÅLARFÄRG
Målade 9887 gånger
LADDA VIT TECKNING
Fot
Färgläggning Sida av Fot

Färgläggning en böjd fot, vilket gör flytten nödvändig för promenader. Normalt vi inte titta på förflyttning av våra fötter, men det korrekta sättet att gå kan vara till nytta för våra tillbaka på lång sikt, så gå ordentligt!

Låt oss måla Fot målarbok Vill du Delar av Kroppen färg sidor? Detta är en bild av Fot att färga eller måla online från din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera något, är absolut säker. Härifrån kan du måla fritt sida Fot färgning på Delar av Kroppen. Alla barn gillar hantverk och aktiviteter i hemmet, såsom Fot målarbok är Svenskt och förbinds till Delar av Kroppen. Vår teckning av Fot är en av de bästa ritningar och bilder att måla av Delar av Kroppen att du får och du kan dela den med dina vänner och kontakter på sociala nätverk. Du kan skriva ut svart och vit teckning av Fot inbjuder dig att prova och sedan färga den med färgade markörer eller vax papper, lära sig om den och dela den i kommentarerna, visa det för dina vänner. Det är en rolig och pedagogisk verksamhet för barn, vilket hjälper dem att utveckla motorik och koordination samtidigt ha roligt.

TILLBAKA

Delar av Kroppen mest målade sidorna

Människokroppen
4
4 av 10 - 60 röster
Målade
12661
gånger

Nu kan du färga denna målarbok av den mänskliga kroppen, eller så kan du även använda den här ritningen för att skriva ut den ur skrivaren, färg det och skriva ner de olika delarna av kroppen som var och pilen pekar på. Att lära sig om mänskliga kroppsdelar kan bli väldigt kul! Du kan peka på musklerna, benen, organ i matsmältningssystemet och de som i andningsorganen.

Hand
5
5 av 10 - 27 röster
Målade
11495
gånger

Med denna färg sida du kommer att lära dig de delar av en hand. Du förstår, handen har en palm som är vidöppen, och lämnar fem fingrar. Tummen är i en annan riktning än de andra fyra fingrar (index, mellersta, ring-och lillfinger) och det tjänar oss så att vi kan plocka upp föremål och använda alla typer av verktyg.

Ben
6
6 av 10 - 16 röster
Målade
10578
gånger

Lär de delar av den mänskliga kroppen färgning ett ben, vilket är det tredje segmentet av den nedre extremiteten, som artikulerar med låret i knävecken och artikulerar med fots genom vristen. I vardagligt språk, är ben kallas för den fullständiga nedre extremiteterna. Med benen kan utföra många aktiviteter, såsom promenader, löpning eller hopp. Färg Det här benet och lära sig de v ...