ALT DE LA IMAGEN

Batman

Färgläggning design av Batman

Batman färg sidor

Batman färg sidor för dig att måla färger och ha kul varje dag från vår hemsida ger färg till svartvita bilder. Din online fritid och nöjesområde.

Batman färgläggningssidor

Kommentera!
Rösta!
Dela!
Delicious
Rekommenderad Batman Målarbok

Robin målarbok

Robin målarbok

Denna unge hjälten är Robin, Batmans ständiga följeslagare åtföljer honom i hans kamp mot brottsligheten. Den ursprungliga identitet Robin är Dick Grayson, som först men senare var det andra unga män som följde Batman kostym de ROBIEN. Dick Grayson blev senare en oberoende superhjälte som heter Nightwing. Men alltid slogs han mot brottsl ... Läs mer

Batman färgläggningssidor vare online färg

Batman Färgläggningssidor

Nytt i Batman

Batman

Färgläggningssidor gratis på svenska om Batman och tillhörande Denna superhjälte är ett tecken från DC Comics, ett företag som tidigare kallades Detective Comics. Detta superhjälte kallas också The Dark Knight eller Matcher Malone. Bland dess allierade är Alfred Pennyworth, som är hans butler, polismannen kommissionären Gordon, och Robin och Batgirl, som är hans lagkamrater i de farligaste uppdragen. Tillsammans måste de möta några farliga skurkar såsom Jokern, Catwoman, Poison Ivy, Penguin, Bane, Two-Face och Scarecrow, bland annat. Batman döljer sin sanna identitet, är han Bruce Wayne, en förmögen affärsman som bor i Gotham City. Denna hjälte har ibland varit en del av en stor allians av DC superhjältar, känd som Justice League, med Stålmannen, Wonder Woman, Green Lantern, Flash och Aquaman, bland andra.

Batman färg sidor att måla färgglada bilder på Internet för gratis. Utskrivbara bilder på Batman. Karaktären av Batman först dök upp i Detective Comics nummer 27 1939. Sedan dess har han medverkat i otaliga serier, filmer, animerade serier och tv-spel. Under 90-talet, spelade denna karaktär i en trilogi av filmer av Tim Burton som hjälpte honom att bli mer populär. Under 2005 har en ny trilogi regisserad av Christopher Nolan var en stor framgång, och började med Batman Begins. Bruce Wayne har många prylar och fordon för att hjälpa till att bekämpa brottsligheten i staden. Bland dem de mest populära är bilen som kallas Batmobile, och dess bas är Batcave, en dold plats för att planera sin verksamhet.. Här har du svartvita bilder på nätet av Batman att måla och färg på svenska utan att behöva ladda ner något eller installera något på din dator. Nya ritningar av [NOMBRE-DDE-CATEGORIA]! och de bästa barnteckningar. färg sidor av Batman att du kan måla från din dator eller skriva ut dem och färg dem för hand. Även du kan ladda ner till din dator på bilden för att skriva ut och färglägga alla gånger som du vill.